![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, her bir sohbet burada yeni ve zaten yardım istiyor, benim dizüstü bir harici ama çevresinde taşıyan nefret ediyorum, ben kendim yapabilirim vardır sabitdisk alanını artırmak için, ne yapmak I almak gerekir mi istiyorsun? Bir donanım desteği saklamak için almak gerekir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer yeniden Windows yüklemeniz gerekir daha büyük bir sabit sürücü yerine, tüm yazılım ve kişisel ayarları ve dosyaları. Ayrıca ayrı dizüstü bilgisayar alarak içerir.
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dizüstü bilgisayarda sabit disk çıkarma | DERYN | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 3 | 12. Ağustos 2009 07:39 |
| Yeni büyük bir sabit disk için bir Packard Bell iMedia 1625 tarihinde güncelleme | redcentinela | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 1 | 25 May 2009 05:17 |
| Nasıl dizüstü için büyük bir sabit disk? | redplane58 | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 2 | 16. Kasım 2007 07:21 |
| Dizüstü Sabit Disk Çok Küçük | Ashi | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 1 | 8. Ekim 2007 13:34 |
| Eski dizüstü bilgisayar, yeni sabit disk | carritts | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 4 | 29. Eylül 2007 04:32 |
| Konu Araçları | |
| |