![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alapvetően használható a telefon, hogy ellenőrizze a Google mail viszonylag rendszeresen, de a közelmúltban nem volt munka úgyhogy letölthető az alkalmazás is, amely állítólag gyorsabb. Azt azonban el kell jelentkeznie, hogy leáll a telefon le. Any ideas? Köszönöm
|
| |||
| |||
| Ez lezárja a telefont, meg minden alkalommal? Vagy akkor, amikor megölték, és most a telefon szokott fordulni vissza? |
|
| |||
| |||
| Ezt fogd be a telefont, amikor megpróbáltam használni. De ne aggódj, amit csak kapott egy új telefont Meggondoltam szerződést.
__________________ Euro Championships tip = Spanyolország és Torres <- A fenébe kellett volna helyezni a tétet őket Make Poverty History Igazságot a 96 <- Kérem tekintse |