![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš esmės aš savo telefono patikrinti savo "Google Mail" gana reguliariai, tačiau pastaruoju metu jis nebuvo darbo, kad galiu atsisiųsti ir IT programa, kuri neva greičiau. Tačiau aš einu prisijungti, ji išsijungia mano telefonas žemyn. Any ideas? Ačiū
|
| |||
| |||
| Jis išsijungia telefone nustatytas kiekvieną kartą? Arba jis nužudė jį kartą ir dabar telefonas įpratęs pasukti atgal? |
|
| |||
| |||
| Jis uždarytas telefone nustatytas kiekvieną kartą aš bandžiau ją naudoti. Bet ne nerimauti Aš ką tik gavau naują telefoną kaip aš pakeičiau savo sutartį.
__________________ Europos futbolo čempionatas Patarimas = Ispanija Torres & <- Damn man turėtų būti pateiktas bet apie juos Te skurdas tampa praeitimi Teisingumas 96 <- Pažiūrėk |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba telefonu | Katana | Off Topic Discussion | 7 | Kovas 11, 2008 23:32 |
| Mobilusis telefonas? | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 5 | 28 sausis 2008 09:14 |
| Nukrito mano telefonas | robina80 | Off Topic Discussion | 9 | 10 gruodis 2007 10:38 |
| Telefonas Pradžia | mick66 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gruodis 4, 2007 06:37 |
| Google pareikšti antivirusinės priemonės Google Desktop | Pamela22 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3 birželis 2007 17:38 |
| Temos įrankiai | |
| |