![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstate som použil môj telefón skontrolovať môj google mail pomerne pravidelne, ale v poslednej dobe nebol pracovný tak jsem stiahnuť žiadosť o to, ktorá je údajne rýchlejšie. Avšak jdu sa prihlásiť, je vypnutie telefónu nadol. Any ideas? Vďaka
|
| |||
| |||
| Je vypnutie telefónu sa zakaždým? Alebo ju zabil ho raz a hned telefón zvyknutý zase späť na? |
|
| |||
| |||
| Je ukončený telefónu si vždy som sa snažil využiť. Ale nie je to strach som dostala nový telefón ako Zmenil som zmluvu.
__________________ Euro Majstrovstvá tip = & Torres Španielsko <- Sakra Mal som kládol na nich staviť Značka chudobu Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Telefón pomoci | Katana | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 11. marec 2008 23:32 |
| Mobilný telefón? | cheesewheels99 | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 28. január 2008 09:14 |
| Spadol môj telefón | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 9 | 10. decembra 2007 10:38 |
| Domáci telefón | mick66 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 4. december 2007 06:37 |
| Google prináša antivírusových nástrojov pre Google Desktop | Pamela22 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 3. jún 2007 17:38 |
| Thread Tools | |
| |