![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
היי חבר 'ה, I'mt rying לעזור עם זה בתור חבר אחד ו מקווה שמישהו יכול לעזור עם בעיה זו.
הוא חייב לי Li1818 Fujitsu Siemens Laptop, עם Intel ® Graphic Media Accelerator 950 PCI Express כרטיס המסך עם עד 128MB זיכרון משותף VGA ו X9 ישיר תומך ........ בלה בלה בלה. כאשר הוא מחבר את המחשב הנישא על 17 "עם צג LCD רגיל D-Sub VGA כבלים, זה עובד בסדר גמור, אבל כאשר הוא מתחבר זה שלו 32" Samsung הוא מקבל מסך שחור. The Samsung טלוויזיה יודע לקבל את האות, כי אם הוא unplugs את כבל VGA הטלוויזיה מציגה 'אות לא', אם הוא plugs אותו שוב, 'לא אות' נעלמת והוא יקבל מסך שחור שוב. הוא די טוב עם מחשבים וכו ', אבל יש ביליתי שעות על זה, מותקן powerstrip, מותקנים מנהלי התקנים שונים, upgarded ה-BIOS, מותקנת מערכת הפעלה אחרת, לרבות Vista (להתנשף!) וכן סריקת מאות אתרי אינטרנט, אבל אף אחד לא נראה כי יש תשובה - אפילו לא את עצמם Fujitsu Siemens יכול / יעזור. אז אם מישהו יכול להמליץ על כל דבר שהוא יכול לנסות, אני באמת יהיה אסיר תודה. תודה מראש על כל התגובות / הצעות. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
האם אתה בטוח שהבעיה היא לא עם טלוויזיה או כבל VGA במקום?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi m8 את "גרפי מדיה Accelerator 950 PCI Express כרטיס המסך" mates הנייד שלך יכול להציג רק על לפקח על מקסימום 75 הרץ ב 2048x1536 רזולוציה מקסימלית כך הבעיה היא שהוא פשוט doesn't יש מספיק כוח gpu להשתמש בו