![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi guys, I'mt rying, lai palīdzētu draugiem ar šo vienu un cerot, kāds var palīdzēt ar šo problēmu.
He's got got Fujitsu Siemens Li1818 klēpjdatoru ar Intel ® Graphic Media Accelerator 950 PCI Express grafikas karte ar līdz pat 128MB kopīgu VGA atmiņu un Direct X9 atbalsts ........ blah blah blah. Kad viņš pieslēdzas klēpjdatoru ar 17 "LCD monitoru ar standarta D-Sub VGA Cable, tā darbojas labi, bet, kad viņš pieslēdzas tam viņa 32" Samsung viņš kļūst melns ekrāns. Samsung TV zina tās saņemt signālu, jo, ja viņš unplugs VGA cable TV rāda "No Signal", ja viņš kontaktdakšas to atpakaļ, "No Signal", pazūd, un viņš saņems melnu ekrānu. Viņš ir diezgan labas ar datoru uc, bet ir pavadījusi stundām uz to, uzstādīti powerstrip, uzstāda dažādas šoferi, upgarded BIOS, uzstāda dažādas operētājsistēmas, ieskaitot Vista (GASP!) Un skenēšanas simtiem interneta vietņu, bet neviens, šķiet, ir atbilde - pat Fujitsu Siemens paši var / palīdzēs. Tātad, ja kāds var ieteikt jebko, kas viņš var mēģināt, es būtu ļoti pateicīgs. Thanks in advance jebkuram atbildes / ierosinājumus. Mana sistēma: Home Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai esat pārliecināts, ka problēma ir nevis TV vai VGA kabeli?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Graphic Media Accelerator 950 PCI Express grafiskā karte" par savu palīgu klēpjdators m8 hi var parādīt tikai uz pārrauga max 2048x1536 pie 75 Hz maksimālo izšķirtspēju tā problēma ir vienkārši viņš doesn't ir pietiekami GPU tiesības to izmantot