VGA Sinyal Dizüstü gelen Samsung 32 "HD LCD TV kaydı won't I'mt arkadaş olarak bu ve yardım etmeye rying Selam Beyler, birisi bu konuda yardımcı olabilir umuyor.
He's got, en fazla 128MB paylaşımlı VGA bellek ve Doğrudan X9 destek ........ falan filan ile Intel ® Grafik Ortam Hızlandırıcısı 950 PCI Express grafik kartı ile Fujitsu Siemens Li1818 Dizüstü var.
O bir 17 "için dizüstü bağlayan standart bir D-Sub VGA Kablo, onu iyi çalıştığını, ancak LCD monitör Yusuf'un 32" Samsung bir siyah ekran alır onu bağlar. Samsung TV bilir onun çünkü eğer VGA kablo TV görüntüler 'No Signal', eğer tekrar fişlerini, 'No Signal' kaybolur ve yine siyah bir ekran alır unplugs bir sinyal var.
O güzel PC'ler gibi, ancak bu iyi bu konuda, yüklü farklı sürücüler powerstrip yüklü saat geçirmiş, farklı işletim sistemleri, Vista dahil (heves) ve web sitelerinin taranan yüzlerce, ama kimse yok gibi görünüyor yüklü BIOS upgarded bir cevap - bile Fujitsu Siemens kendilerini / yardımcı olacaktır edebilirsiniz.
Yani herkese tavsiye ederim ki deneyebilirsiniz ANYTHING, gerçekten minnettar olacaktır.
Herhangi bir yanıt için şimdiden teşekkür ederiz / öneriler.
Benim Sistemi: Ev Yapı İşlemci (ler): AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz | Anakart: Asus M2V Rev 1. | RAM hafıza: 4GB (3.25gb görünür) | Grafik Kartı (ler): NVIDIA GeForce 7300 GS | Ses Kartı: 5,1 Reatek On-Board | Sabit Disk (ler): 250 GB SATA ve 400gb SATA | Optik Sürücü (ler): Pioneer, 110 x 2 | Case / PSU: Stok / 550w Sessiz | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: 10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo | Monitör (ler): Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS | İşletim Sistemi (ler): Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows | |