![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Όταν έχω ένα ζευγάρι των προγραμμάτων ανοικτής και πρέπει να επιστρέψουμε στο Desktop για να δείτε κάτι που έχω παρατηρήσει ότι το Sidebar Gadgets περιέχουν τις εξαφανίζεται όταν χρησιμοποιώ το SHOW DESKTOP στην επιφάνεια εργασίας. Αν ελαχιστοποιηθούν τα παράθυρα, το Sidebar φυσικά εξακολουθεί να είναι ορατός, είναι μόνο μετά από τη χρήση του Show Desktop Button ότι η Gadgets εξαφανιστούν. Είναι αυτό ή normail έχω μια ρύθμιση λάθος;;;; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε στοιχεία για αυτό ... και σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Jenn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η κανονική.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κριλ .. εκτίμησα πολύ. Jenn |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Desktop για να δρομολογητή ερώτηση; | KanoakaVirus | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 6 Φεβ 2009 20:38 |
| Desktop ή Laptop; | KanoakaVirus | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 23 Νοε 2008 22:14 |
| Πώς μπορώ να δημιουργήσει ένα κοινόχρηστο φάκελο μεταξύ desktop μου με XP και Vista με το laptop μου; | andrewanimation | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 5 Ιουν 2008 23:01 |
| Desktop out, laptop in. | Hybr! Δ | Laptops, Κινητά & PDA | 15 | 1η Μαΐου 2008 01:25 |
| Laptop Vista / XP ερώτηση | leland16 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 21 Απρ 2008 08:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |