manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP

Reply

Thread Tools
Old 6 sječnja 2008, 19:40
Novi član grupe

Default Pitanje o Vidik Desktop Laptop HP

Kada sam nekoliko programa otvorenog i potrebu da se vratim na Desktop vidjeti nešto sam primjetio da sadrži Sidebar Gadgets nestaje kada sam koristiti SHOW Desktop gumb na programskoj traci.

Ako sam minimiziranje prozora, Sidebara naravno još uvijek vidljivi, to je samo uz pomoću gumba Show Desktop gadgeti koje nestaju.

Je li to normail ili sam dobio krivu postavku??

Pozdravljamo svaku unosa na ovom ... i hvala vam toliko za vaša pomoć.

Jenn
Old 6 sječnja 2008, 21:40
Donatorska Grupa

Njegova normalna.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 7 siječnja 2008, 11:00
Novi član grupe

Hvala puno za odgovor kril .. vrlo cijenjena.

Jenn
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Desktop tako da ruter pitanje? KanoakaVirus Networking, Modemi & VoIP 2 6. veljača 2009 20:38
Laptop ili Desktop? KanoakaVirus General Hardware Chat 12 23. studeni 2008 22:14
Kako mogu postaviti dijeljenu mapu između moje desktop s XP i moj laptop s Vista? andrewanimation Windows Operating Systems 1 5. lipnja 2008 23:01
Desktop out, laptop in Hybr! D Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 15 1. svibanj 2008 01:25
Laptop Vista / XP pitanje leland16 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 7 21. travanj 2008 08:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.