![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kada sam nekoliko programa otvorenog i potrebu da se vratim na Desktop vidjeti nešto sam primjetio da sadrži Sidebar Gadgets nestaje kada sam koristiti SHOW Desktop gumb na programskoj traci. Ako sam minimiziranje prozora, Sidebara naravno još uvijek vidljivi, to je samo uz pomoću gumba Show Desktop gadgeti koje nestaju. Je li to normail ili sam dobio krivu postavku?? Pozdravljamo svaku unosa na ovom ... i hvala vam toliko za vaša pomoć. Jenn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Njegova normalna.
| |||
| |||
| Hvala puno za odgovor kril .. vrlo cijenjena. Jenn |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Desktop tako da ruter pitanje? | KanoakaVirus | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 6. veljača 2009 20:38 |
| Laptop ili Desktop? | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 12 | 23. studeni 2008 22:14 |
| Kako mogu postaviti dijeljenu mapu između moje desktop s XP i moj laptop s Vista? | andrewanimation | Windows Operating Systems | 1 | 5. lipnja 2008 23:01 |
| Desktop out, laptop in | Hybr! D | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 15 | 1. svibanj 2008 01:25 |
| Laptop Vista / XP pitanje | leland16 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 21. travanj 2008 08:04 |
| Thread Tools | |
| |