mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Vista Desktop Klausimas HP Laptop

Reply

Temos įrankiai
Old 6 sausis 2008, 19:40
Naujas Narys

Default Vista Desktop Klausimas HP Laptop

Kai jau turiu pora programų, atvirai ir reikia grįžti prie darbastalio paspaudus kažką aš pastebėjau, kad šoninės juostos, kurių sudėtyje yra mini dingsta, kai aš naudoju Rodyti darbalaukio mygtuką užduočių juostoje.

Jeigu aš minimizuoti langai, žinoma Šoninė juosta dar matoma, tai tik tuo atveju, naudojant Show Desktop Button kad gadgets išnyksta.

Tai normail ar aš turiu nustatyti neteisingai??

Ar už visas žaliavas, apie tai ... and thank you so much for your help.

Jenn
Old 6 sausis 2008, 21:40
Donorų grupės

Normalios.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old 7 sausis 2008, 11:00
Naujas Narys

Labai ačiū už atsakymą Krilis .. labai dėkingi.

Jenn
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Desktop maršrutizatorius klausimą? KanoakaVirus Networking, Modems & VoIP 2 6 vasaris 2009 20:38
Desktop ar nešiojamas? KanoakaVirus General Hardware Chat 12 Lapkritis 23, 2008 22:14
Kaip aš galiu įsteigti aplankas tarp mano darbastalio su XP ir mano laptopo su Vista? andrewanimation Windows "operacinės sistemos 1 5 birželis 2008 23:01
Desktop dėmesį, nešiojamas in Hybr! D Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 15 Gegužė 1, 2008 01:25
Laptop Vista / XP klausimas leland16 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 Balandis 21, 2008 08:04
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.