![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai jau turiu pora programų, atvirai ir reikia grįžti prie darbastalio paspaudus kažką aš pastebėjau, kad šoninės juostos, kurių sudėtyje yra mini dingsta, kai aš naudoju Rodyti darbalaukio mygtuką užduočių juostoje. Jeigu aš minimizuoti langai, žinoma Šoninė juosta dar matoma, tai tik tuo atveju, naudojant Show Desktop Button kad gadgets išnyksta. Tai normail ar aš turiu nustatyti neteisingai?? Ar už visas žaliavas, apie tai ... and thank you so much for your help. Jenn |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normalios.
| |||
| |||
| Labai ačiū už atsakymą Krilis .. labai dėkingi. Jenn |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Desktop maršrutizatorius klausimą? | KanoakaVirus | Networking, Modems & VoIP | 2 | 6 vasaris 2009 20:38 |
| Desktop ar nešiojamas? | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 12 | Lapkritis 23, 2008 22:14 |
| Kaip aš galiu įsteigti aplankas tarp mano darbastalio su XP ir mano laptopo su Vista? | andrewanimation | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 birželis 2008 23:01 |
| Desktop dėmesį, nešiojamas in | Hybr! D | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 15 | Gegužė 1, 2008 01:25 |
| Laptop Vista / XP klausimas | leland16 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Balandis 21, 2008 08:04 |
| Temos įrankiai | |
| |