![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли в мене є пара програм відкритим і потрібно повертатися на робочому столі, щоб побачити щось я помітила, що на бічній панелі гаджетів, які містять зникає, коли я використовую "Згорнути всі вікна кнопкою на панелі завдань. Якщо я мінімізації вікна, на бічній панелі, звичайно, ще видно, то тільки за допомогою кнопки "Згорнути всі вікна, що гаджети зникають. Хіба це normail або я одержав неправильні налаштування?? Хотів би отримати будь-яку інформацію з цього питання ... Вельми вдячний вам за вашу допомогу. Джен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Його нормально.
| |||
| |||
| Большое спасибо за ответ Кріль .. дуже цінується. Джен |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шпалери на робочий до маршрутизатора питання? | KanoakaVirus | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 6 лютого 2009 20:38 |
| Настільний комп'ютер або ноутбук? | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 12 | 23 листопада 2008 22:14 |
| Як я можу створити спільну папку від мого робочого столу з XP і мій ноутбук з Vista? | andrewanimation | Операційні системи Windows | 1 | 5 червня 2008 23:01 |
| Шпалери на робочий Out, ноутбуків дюйма | Hybr! D | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 15 | 1 травня 2008 01:25 |
| Ноутбук Vista / XP питання | leland16 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 квітня 2008 08:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |