по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Вода за лаптоп - начално меню сега изглежда & някои бутони са мъртви

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 октомври 2008, 05:11
Новите държави Група

Default Вода за лаптоп - начално меню сега изглежда & някои бутони са мъртви

Привет,

Аз използвам моя компютър за работа и удоволствие, но аз не съм толкова напреднал techie носят с мен!

За съжаление, малко вода се пръска над моя лаптоп (Знам, знам ). Той didn't изглеждат много, но един и половина на ден, все още има проблеми. Не е имало подсвиркване или смешно мирише изобщо. Аз по принцип го остави на мира и се надяваше, че ще се сухи.

По-специално около 5 клавиши вече не работи. Също така мишката докосване тампон понякога работи, а понякога doesn't, т.е.. курсора движи наоколо, но за двоен клик понякога трябва да се използва по-долу, натиснете бутона на мишката тампон (например при първото стартиране нагоре вече не мога да двойно кликване върху моята картина, свързани с моята сметка, за да имате достъп до него). По-голямата част от времето му ОК макар и не мога двойното кликване с тампон.

Също така, когато стартирате компютъра до това ми дава на стартираща Меню, че това никога няма да се използва появяват. Аз избирам първата опция (има 2) и след това преминава през обичайната стартиране на процеса. I havent загубил всякакви данни (все пак имам подкрепени последните файлове, тъй като последната ми подкрепление за мир на ум).

Моят лаптоп е Olidata модел: L51II0 (пазарна име Tehom 4903). Im използват Vista Home (италиански вариант).

Надявах се, че ако тя се сушени, ключовете ще започна да работя отново. Трябва да призная, че съм нервна около любопитен от клавиатурата, но ако това ще помогне, тогава ще го направя.

Но това, което е тревожно ми повече е това начално меню, което се появява. Какво трябва да направя това?

Всички съвети ще бъдат много добре дошли. Благодарности
Г.
Old 23 октомври 2008, 06:35
Администратор Група

Лаптоп клавиатури и подложки за мишки, са запечатани възли, така че ще трябва резервните части, може да опитате иБей.

Но, в зависимост от възрастта на машината не може да се струва, части и трудови разходи могат извънсъдебно начин стойността на машината и дори след като разход товар на пари, на него ли няма да има гаранция.

Може би е време да го замени с нещо ново.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 октомври 2008, 06:55
Номер на групата

Съгласен съм с Дейв за получаване на нов лаптоп, но ако не можете да си позволите една или новите части после винаги можеш да си купя един лаптоп с мишката и да използвате onscreen клавиатура за да пишете.
Old 23 октомври 2008, 07:23
Новите държави Група

Трябва да призная, финанси са проблем в момента. Това е срам за лаптопа е само една година. Трябва да бъде в състояние да въведете големи суми за моята работа, така един onscreen клавиатура не наистина изглеждат като опция.
Аз съм се опитват да се държат на няколко приятели, които могат да имат контакти в ремонт бизнес. Интересно ми е да получа оферта поне. Цени не може да бъде твърде лошо тук, в Италия, най-вече чрез приятели. Не знам все още. В противен случай ще трябва да ухапване от куршум и да получите нова
Благодаря, както за отговор.
Old 23 октомври 2008, 11:33
Номер на групата

Имате ли застраховка или нищо за лаптоп? както съм виждал някои политики, които обхващат случайно вода щети.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 23 октомври 2008, 14:04
Член Група

Купете си нов, Изтеглете новата част, мисля, че Dont cna ремонт на частите като Дейв каза му запечатан единица.
Old 20 ноември 2008, 11:53
Администратор Група

Може също да опитате настолен USB клавиатура. Евтини е около 5 евро.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc