menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Voda na notebook - boot menu & nyní se zdá, některé klávesy jsou mrtví

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2008, 05:11
Nový člen skupiny

Default Voda na notebook - boot menu & nyní se zdá, některé klávesy jsou mrtví

ahoj,

Já svůj počítač používat k práci a radost, ale já nejsem tak pokročilý techie medvěd se mnou!

Bohužel někteří stříká voda dostala přes mého notebooku (Já vím, já vím ). Je didnt zdát hodně, ale jeden a půl dne na Stále mám problémy. Neexistovala odivu nebo vtipné voní vůbec. Mám obecně ji sám a doufal, že by vyschnout.

Zejména o 5 kláves již pracují. Také myši dotykové podložky někdy funguje a někdy doesnt, tzn. kurzor pohybuje okolo, ale to dvojklikem někdy potřebovat klikněte na níže uvedené tlačítko myši podložky (např. při prvním zavádení se mohu již dvojitě klikněte na mou fotku související s mou úvahu, že pro přístup). Většinu času svého ok a když můžu dvojklikem se podložky.

Také, když jsem spuštění počítače se dává mi spouštěcí menu, že to nikdy použity, aby vystoupil. I zvolte první možnost (je 2) a pak prochází obvyklými spuštění procesu. I havent ztratil veškeré údaje (však jsem zálohu nedávné soubory od poslední zálohy pro klid v duši).

Můj notebook je Olidata model: L51II0 (marketing jméno Tehom 4903). Im pomocí Vista home (italská verze).

Doufala jsem, že pokud je sušené ven, klíče by se znovu začít pracovat. Musím se přiznat, já jsem nervózní všetečný z klávesnice, ale pokud to pomůže, tak budu.

Ale co je mi více znepokojující je to boot menu, které se objeví. Co mám učinit s tím?

Jakákoli pomoc by byla velmi vítána. Díky
D.
Old 23. října 2008, 06:35
Administrátor Skupina

Notebook klávesnice a myši uzavřených celků jsou polštářky, a tak budete potřebovat náhradní díly, by mohl zkusit eBay.

Ale, a to v závislosti na stáří stroje se nemusí vyplatit, dílů a práce, náklady mohou mimo-pásmový hodnota stroje a dokonce i po výdajové zatížení peníze na to budete mít žádnou záruku.

Může být čas, aby jej nahradit něčím novým.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. října 2008, 06:55
Dárce Skupina

Souhlasím s dave o získání nového notebooku, ale pokud si nemůžete dovolit jeden nebo nové části pak můžete vždy koupit notebook používat myš a klávesnice na obrazovce pro typizaci.
Old 23. října 2008, 07:23
Nový člen skupiny

Musím se přiznat, finance jsou otázkou okamžiku. Je to škoda, protože notebook je jen rok stará. Potřebuji, aby byl schopen psát velké částky za svou práci tak, jedna klávesnice na obrazovce není opravdu připadat jako jednu z možností.
Snažím se chytit pár přátel, kteří mohou mít kontakty na opravu podnikání. Já bych měla zájem získat alespoň citací. Ceny nemusí být příliš špatné tady v Itálii, a to zejména prostřednictvím přátel. Nevím, zatím. Jinak budu muset kousnout do kyselého jablka a získat novou
Díky oběma za odpověď.
Old 23. října 2008, 11:33
Dárce Skupina

Máte pojištění nebo něco na notebooku? jak jsem viděl některé politiky, které pokrývají náhodnému poškození vodou.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 23. října 2008, 14:04
Člen Skupina

Prodej nového, Získejte nové části, Dont myslíte vy CNA opravě části jako dave řekl jeho zapečetěným jednotky.
Old 20.listopadu 2008, 11:53
Administrátor Skupina

Mohl by také vyzkoušet stolní USB klávesnice. Levné je asi 5 Euro.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.