![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj, Já svůj počítač používat k práci a radost, ale já nejsem tak pokročilý techie medvěd se mnou! ![]() Bohužel někteří stříká voda dostala přes mého notebooku (Já vím, já vím ). Je didnt zdát hodně, ale jeden a půl dne na Stále mám problémy. Neexistovala odivu nebo vtipné voní vůbec. Mám obecně ji sám a doufal, že by vyschnout.Zejména o 5 kláves již pracují. Také myši dotykové podložky někdy funguje a někdy doesnt, tzn. kurzor pohybuje okolo, ale to dvojklikem někdy potřebovat klikněte na níže uvedené tlačítko myši podložky (např. při prvním zavádení se mohu již dvojitě klikněte na mou fotku související s mou úvahu, že pro přístup). Většinu času svého ok a když můžu dvojklikem se podložky. Také, když jsem spuštění počítače se dává mi spouštěcí menu, že to nikdy použity, aby vystoupil. I zvolte první možnost (je 2) a pak prochází obvyklými spuštění procesu. I havent ztratil veškeré údaje (však jsem zálohu nedávné soubory od poslední zálohy pro klid v duši). Můj notebook je Olidata model: L51II0 (marketing jméno Tehom 4903). Im pomocí Vista home (italská verze). Doufala jsem, že pokud je sušené ven, klíče by se znovu začít pracovat. Musím se přiznat, já jsem nervózní všetečný z klávesnice, ale pokud to pomůže, tak budu. Ale co je mi více znepokojující je to boot menu, které se objeví. Co mám učinit s tím? ![]() Jakákoli pomoc by byla velmi vítána. Díky D. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Notebook klávesnice a myši uzavřených celků jsou polštářky, a tak budete potřebovat náhradní díly, by mohl zkusit eBay.
Ale, a to v závislosti na stáří stroje se nemusí vyplatit, dílů a práce, náklady mohou mimo-pásmový hodnota stroje a dokonce i po výdajové zatížení peníze na to budete mít žádnou záruku. Může být čas, aby jej nahradit něčím novým. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Souhlasím s dave o získání nového notebooku, ale pokud si nemůžete dovolit jeden nebo nové části pak můžete vždy koupit notebook používat myš a klávesnice na obrazovce pro typizaci. |
|
| |||
| |||
| Musím se přiznat, finance jsou otázkou okamžiku. Je to škoda, protože notebook je jen rok stará. Potřebuji, aby byl schopen psát velké částky za svou práci tak, jedna klávesnice na obrazovce není opravdu připadat jako jednu z možností. Snažím se chytit pár přátel, kteří mohou mít kontakty na opravu podnikání. Já bych měla zájem získat alespoň citací. Ceny nemusí být příliš špatné tady v Itálii, a to zejména prostřednictvím přátel. Nevím, zatím. Jinak budu muset kousnout do kyselého jablka a získat novou Díky oběma za odpověď. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte pojištění nebo něco na notebooku? jak jsem viděl některé politiky, které pokrývají náhodnému poškození vodou.
| |||
| |||
| Prodej nového, Získejte nové části, Dont myslíte vy CNA opravě části jako dave řekl jeho zapečetěným jednotky. |
|
| |||
| |||
| Mohl by také vyzkoušet stolní USB klávesnice. Levné je asi 5 Euro. |