![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
γεια σου,
Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου για την εργασία και την ευχαρίστηση, αλλά δεν είμαι τόσο προχωρημένο techie φέρει μαζί μου! ![]() Δυστυχώς έχεις λίγο νερό ψεκάζεται πάνω μου laptop (Το ξέρω, το ξέρω ). Είναι didn't φαίνονται πολλά, αλλά μιάμιση ημέρα και μετά, έχω ακόμα προβλήματα. Δεν ήταν αστείο hissing ή μυρίζει καθόλου. Έχω γενικά άφησε μόνο του και ελπίζουμε ότι θα στεγνώσει.Ειδικότερα περίπου 5 πλήκτρα δεν λειτουργούν πλέον. Επίσης, το mouse pad αφής ενίοτε έργα, και ορισμένες φορές doesn't, δηλαδή. κινείται γύρω από τον δρομέα, αλλά με διπλό κλικ Μερικές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω κάντε κλικ στο κουμπί του ποντικιού επίθεμα (π.χ. κατά την πρώτη εκκίνηση μέχρι Ι δεν μπορεί πλέον διπλό κλικ στη φωτογραφία μου που συνδέονται με τον λογαριασμό μου να έχουν πρόσβαση στο σύστημα). Τις περισσότερες φορές το ok και αν και μπορώ διπλό κλικ με το επίθεμα. Επίσης, όταν θα ξεκινήσετε τον υπολογιστή μέχρι που μου δίνει ένα μενού εκκίνησης, ενώ αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για να εμφανίζεται. Επέλεξα την πρώτη επιλογή (υπάρχουν 2) και στη συνέχεια μέσω της συνήθους διαδικασίας εκκίνησης. I havent χάσει όλα τα δεδομένα (αν και έχω την τελευταία υποστηρίζεται από την τελευταία μου αρχεία backup για σιγουριά). My laptop είναι ένα μοντέλο Olidata: L51II0 (εμπορική ονομασία Tehom 4903). Im χρησιμοποιώντας Vista Home (ιταλική έκδοση). Ήλπιζα ότι αν στεγνώσει, τα πλήκτρα θα αρχίσουν να εργάζονται και πάλι. Πρέπει να παραδεχτώ είμαι νευρικό περίπου μόχλευση στα ανοικτά του πληκτρολογίου, αλλά αν θα βοηθήσει, τότε θα το κάνω. Αλλά τι είναι πιο ανησυχητικό μου είναι αυτό το μενού εκκίνησης που εμφανίζεται. Τι πρέπει να κάνω για αυτό; ![]() Κάθε συμβουλή θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ Δ. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Laptop πληκτρολόγια και ποντίκια τακάκια είναι σφραγισμένες μονάδες, έτσι θα πρέπει ανταλλακτικών, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν eBay.
Αλλά, ανάλογα με την ηλικία του μηχανήματος δεν μπορεί να αξίζει τον κόπο, και τα τμήματα του εργατικού κόστους μπορεί εκτός τρόπο την αξία της μηχανής, ακόμη και μετά από ένα φορτίο των δαπανών για τα χρήματα που σας δεν θα έχει καμία εγγύηση. Μήπως είναι καιρός να την αντικαταστήσει με κάτι νέο. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ με dave σχετικά με τη λήψη ενός νέου φορητού υπολογιστή, αλλά αν δεν έχουμε το ένα ή τα νέα τμήματα, τότε πάντα θα μπορούσε να αγοράσει ένα φορητό ποντίκι τις οδηγίες στην οθόνη και τη χρήση του πληκτρολογίου για δακτυλογράφηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να παραδεχτώ οικονομικά είναι ένα θέμα αυτή τη στιγμή. Είναι κρίμα που το laptop είναι μόνο ένα έτος της ηλικίας τους. Θα πρέπει να είναι σε θέση να τύπου μεγάλα ποσά για τη δουλειά μου έτσι ένα πληκτρολόγιο οθόνης δεν φαίνεται σαν μια επιλογή.
Είμαι προσπαθεί να αποκτήσει κανείς μια-δυο φίλους που μπορεί να έχει επαφές με την επισκευή των επιχειρήσεων. Θα με ενδιέφερε να αποκτήσετε μια φράση τουλάχιστον. Οι τιμές ενδέχεται να μην είναι πολύ κακό εδώ στην Ιταλία, ιδίως μέσω φίλων. Δεν ξέρω ακόμα. Διαφορετικά, εγώ θα πρέπει να επιμείνει στις προσπάθειές της και αποκτήστε ένα νέο Ευχαριστώ τόσο για την απάντηση. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχετε ασφάλιση ή οτιδήποτε σχετικά με το laptop; όπως έχω δει κάποιες πολιτικές που καλύπτουν νερό τυχαία βλάβη.
|
|||
|
|||
|
Αγοράστε ένα νέο, Αποκτήστε νέο τμήμα, Dont νομίζετε CNA επισκευή τμημάτων οι dave είπε την σφραγισμένο μονάδα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια επιφάνεια εργασίας USB πληκτρολόγιο. Φτηνές είναι περίπου 5 ευρώ.
|