manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi

Reply

Thread Tools
Old 23. listopad 2008, 05:11
Novi član grupe

Default Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi

zdravo,

Li koristiti računala za rad i zadovoljstvo, ali nisam tako napredan techie podnesite me!

Na žalost neke vode dobio sprayed nad moj laptop (Znam, znam ). To nije puno, ali, izgleda, jedan i pol dana, ja još uvijek imate probleme. Nije bilo smiješno ili siktanje miriše na sve. Imam uglavnom lijevo sam i nadao se da će to dry out.

Konkretno oko 5 tipke ne rade. Također miša touch slabljenja ponekad radi, a ponekad se, tj.. pokazivač se pomiče oko, ali to Dvoklik Ponekad je potrebno za korištenje kliknite gumb ispod miša jastučić (npr. kada se prvi booting up Ja ne mogu više Dvoklik na moju sliku povezanu s mog računa za pristup tome). Većinu vremena njegove ok mada i ja mogu Dvoklik na jastučić.

Također, kad sam se pokrenuti računalo daje mi boot izbornik, dok ovaj ne koristi kako bi se pojavili. Sam se odlučio za prvu opciju (ima 2) i onda ide kroz uobičajene pokretanju postupka. JA luka izgubila nikakve podatke (ipak sam na nedavne sigurnosne kopije datoteka od zadnjeg backup za mir).

Moj laptop je Olidata model: L51II0 (marketinški naziv Tehom 4903). Im koristeći Vidik Home (talijanska verzija).

Bio sam u nadi da, ako se suši out, tipke će ponovno započeti raditi. Moram priznati sam nervozna oko ljubopitljiv off tipkovnicu, ali ako će pomoći, ja ću.

Ali, ono što je zabrinjavajuće je to meni više boot izborniku koji se pojavi. Što trebam učiniti za to?

Bilo koji savjet bila bi jako dobro došao. Hvala
D.
Old 23. listopad 2008, 06:35
Administrator Group

Laptop tipkovnica i miš jastučići su zapečaćene jedinicama, tako da ćete trebati zamjenske dijelove, mogao probati eBay.

No, ovisno o starosti stroja je svibanj ne isplati, dijelovi i radne troškove svibanj van način vrijednost stroja, pa čak i nakon trošenja novca teret na njemu neće imati jamstvo.

Može biti put kojim ga želite zamijeniti nešto novo.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. listopad 2008, 06:55
Donatorska Grupa

Slažem se sa Dave o dobivanju novi laptop, ali ako si ne možete priuštiti jedan ili nove dijelove onda uvijek možeš kupiti laptop i koristiti miša onscreen tipkovnica za tipkati.
Old 23. listopad 2008, 07:23
Novi član grupe

Moram priznati finansije su problem u ovom trenutku. To je šteta što je laptop je tek godinu dana stara. Trebao bih biti u mogućnosti tipa velike količine za svoje djelo pa jedan onscreen tipkovnica ne zaista izgledaju kao opciju.
Ja sam težak to get čekanje od par prijatelja koji svibanj imati kontakte u poslovnom popravak. Ja bih bio zainteresiran da se dobije barem citirati. Cijene svibanj neće biti previše loša, ovdje u Italiji, a posebno putem prijatelja. Ne znam još. Inače ću morati izgristi se metak i dobiti novu
Hvala i za odgovaranjem.
Old 23. listopad 2008, 11:33
Donatorska Grupa

Imate osiguranja ili bilo što na laptop? kao što sam vidio neke politike koje pokrivaju akcidentalnim vodom štetu.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 23. listopad 2008, 14:04
Member Group

Kupi novi, Nabavite novi dio, Dont misliš da cna popravka dijelova Dave je rekao kako je jedna njegova opečaćenih jedinici.
Old 20. studenog 2008, 11:53
Administrator Group

Mogao bi probati računala USB tipkovnicu. Jeftini je oko 5 eura.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pokušavajući Utočište Laptop Damaged iz vode duparis00 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 Jučer 11:12
How Do I Otvoren Odzivni naredba kad sam u Boot Menu splassht Windows Operating Systems 8 7. studeni 2009 17:34
Prolije malo vode na moj laptop blackmagic70 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 20 rujan 2009 19:06
Computer freezes at boot menija - Ukupno zatvor syer General Hardware Chat 1 25. svibanj 2009 07:30
Laptop Vodeni prolivanje incident KingOmega Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 11. veljača 2009 16:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.