kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Víz a laptop - boot menü jelenik meg és egyes gombok halott

Reply

Téma eszközök
Old Október 23 2008, 05:11
Új tag Csoport

Default Víz a laptop - boot menü jelenik meg és egyes gombok halott

Helló,

Használom a számítógépet és a munka és a szórakozás, de én nem vagyok egy fejlett techie ezért viselni velem!

Sajnos, van egy kis vizet permetezett fölött laptop (Tudom, tudom ). Úgy tűnik, ez didnt sok, de másfél napig, még mindig vannak problémák. Nem volt vicces sziszegő vagy szagokat egyáltalán. Én általában egyedül hagyták, és azt remélték, száraz ki.

Különösen körülbelül 5 gombok nem működnek. Az egér is touch pad is működik, és olykor doesnt, azaz. A kurzor körül mozog, hanem az, hogy duplakattintásra Néha kell használni, kattintson az alábbi gombra az egérpad (pl. amikor első indítás ki Én már nem duplakattintásra képe kapcsolódó fiókomhoz hozzá). A legtöbbször az OK gombra, és bár tudom duplakattintásra a pad.

Emellett, amikor elindítja a számítógépet, hogy ki ad nekem egy boot menü, míg ez a soha nem használt meg. Válasszam az első lehetőség (van 2), és aztán jön a szokásos indítási folyamat. I havent elveszett minden adat (de már fel a legújabb kép, mert az utolsó mentés a nyugalmat).

My laptop is Olidata modell: L51II0 (forgalmazási név Tehom 4903). Im használ Vista Home (olasz változat).

Azt reméltem, hogy ha szárított ki, a gombok is kezdődjön meg a munka újra. Be kell vallanom, én vagyok ideges kíváncsiskodó le a billentyűzetet, de ha ez segít, akkor majd én.

De mi is aggasztó, nekem még ez a boot menüben megjelenik. Mit kell tenni az e?

Minden tanácsot nagyon szívesen látjuk. Köszönöm
D.
Old Október 23 2008, 06:35
Administrator Group

Laptop billentyűzet és egér párna van tömített, így szükség lesz pótalkatrészek, megpróbálhatják eBay.

De, életkorától függően a gépet nem lehet megéri, alkatrészek és a munkaerő-költségek az utas az a gép, és még azután is, kiadási terhelést pénzt Ön nincs garancia.

Talán ideje, hogy ez valami új.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 23 2008, 06:55
Donor Group

Egyetértek Dave körülbelül szerzés egy új laptop, de ha nem engedhetik meg maguknak, vagy az új részek akkor mindig vásárolnak egy laptop és az egér használata a képernyőn megjelenő billentyűzet a gépelés.
Old Október 23 2008, 07:23
Új tag Csoport

Be kell vallanom, pénzügyek probléma abban a pillanatban. Ez szégyen, mint a laptop, az csak egy év. Azt tudni kell típusú nagy összegeket a munkám így egy képernyőn megjelenő billentyűzet nem igazán látszik, mint egy lehetőséget.
Én akarok tartani egy pár barátai, akik esetleg a kapcsolatok javítása üzlet. Azt lenne érdekelt, hogy legalább egy idézet. Az ára nem lehet túl rossz itt, Olaszország, különösen a barátok. Még nem tudom. Egyébként én a falatot a golyó és kap egy új
Köszönet mind a válaszadásra.
Old Október 23 2008, 11:33
Donor Group

Van valami biztosítási vagy a laptop? ahogy láttam, hogy az egyes politikák fedezik véletlen Vízkárok.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 23 2008, 14:04
Csoport tagja

Vásároljon egy új, Új rész, Ne gondolja, CNA javítás a részek, mint Dave azt mondta, hogy egy zárt egység.
Old November 20, 2008, 11:53
Administrator Group

Is megpróbál egy asztali USB billentyűzetet. Olcsó egy körülbelül 5 euró.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Trying to Laptop javítás Sérült a víz duparis00 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 November 27, 2009 11:12
Hogyan nyitható parancssor, ha én vagyok a rendszerindító menü splassht A Windows operációs rendszerek 8 November 7, 2009 17:34
A kiömlött egy kis vizet On My Laptop blackmagic70 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 Szeptember 20, 2009 19:06
A számítógép lefagy a boot menüben - Összesen fogda syer Általános fémáru Chat 1 25. május 2009 07:30
Laptop Víz kiömlést Incident KingOmega Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 11. február 2009 16:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.