![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום, אני משתמש במחשב שלי ושל תענוג לעבוד, אבל אני לא כל כך מתקדם techie לשאת איתי! ![]() למרבה הצער, כמה מים יש מרוסס מעל הנייד שלי (אני יודע, אני יודע ). Didn't זה נראה הרבה, אבל אחד וחצי ימים, עדיין יש לי בעיות. לא היו שריקות או מצחיק מריח בכלל. יש לי את זה, בדרך כלל, נותר לבד ואת מקווה שזה יהיה יבש החוצה.במיוחד לגבי 5 המפתחות כבר לא עובד. גם את העכבר מגע רפד לפעמים עובד ולפעמים doesn't, כלומר. הסמן נע סביב, אלא פעמיים לחץ לפעמים אני צריך להשתמש לחץ על לחצן העכבר כרית מתחת (למשל כאשר באתחול הראשון למעלה אני כבר לא יכול לחץ לחיצה כפולה על התמונה שלי המשויכים לחשבון שלי כדי לגשת אליה). רוב הזמן את אישור למרות ואני יכול להכפיל לחץ עם כרית. כמו כן, כאשר אני מפעיל את המחשב על זה נותן לי תפריט האתחול, ואילו זה מעולם לא נעשה שימוש כדי להופיע. אני בוחר את האפשרות הראשונה (יש 2) וזה ואז עוברת את תהליך ההפעלה הרגילה. אני havent אבידה כל הנתונים (עם זאת יש לי גיבוי של הקבצים האחרונים מאז הגיבוי האחרון שלי בשביל שקט נפשי). הנייד שלי הוא Olidata דגם: L51II0 (שיווק שם Tehom 4903). IM באמצעות Vista Home (גרסה איטלקית). קיוויתי שאם זה לא מיובש, את המפתחות היה להתחיל לעבוד שוב. אני חייב להודות אני לחוצה לגבי סקרני מחוץ מקלדת, אבל אם זה יעזור, אז אני. אבל מה לדאוג לי יותר הוא זה שיופיע בתפריט האתחול. מה אני אמור לעשות זאת? ![]() כל עצה יהיה מאוד ברוכים הבאים. תודה ד ' |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop מקשים ועכבר pads הם ואטמו יחידות, כך תצטרך חלפים, יכול לנסות eBay.
אבל, בהתאם לגיל במכונה זה עלול להיות לא שווה את זה, חלקים והתעסוקה עלויות מאי החוצה דרך הערך של מכונת גם לאחר ההוצאה של טעינת כסף על זה שאתה לא תהיה אחריות. יכול להיות הזמן להחליף אותו עם משהו חדש. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם דייב לגבי מקבל את הנייד החדש, אבל אם אתה לא יכול להרשות לעצמו אחד חדש או חלקים אז אתה תמיד יכול לקנות מחשב נייד ולהשתמש העכבר על המסך מקלדת עבור הקלדה. |
|
| |||
| |||
| אני חייב להודות פיננסים מהוות בעיה בשלב זה. זה חבל כמו הנייד הוא רק בן. אני צריך להיות מסוגל להקליד כמויות גדולות של העבודה שלי, כך על מקלדת על המסך לא ממש נראה כמו אופציה. אני מנסה להשיג כמה חברים יש קשרים שעשויים לתקן את העסק. אני יהיה מעוניין לקבל הצעת מחיר לפחות. המחירים עשויים להיות לא רע גם כאן באיטליה, במיוחד דרך חברים. אני לא יודע עדיין. אחרת אני יהיה צריך לנשוך את הכדור ולקבל חדשה תודה תגובה עבור שניהם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך ביטוח או כל דבר על הנייד? כפי שראינו כמה מדיניות לכסות נזק בשוגג מים.
| |||
| |||
| קנה חדשה, קבל חלק חדש, Dont חושב cna לתקן את החלקים כמו דייב אמר א ואטמו את היחידה. |
|
| |||
| |||
| אפשר גם לנסות שולחני מקלדת USB. Cheap אחד הוא כ 5 יורו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מנסה תיקון מחשב נייד פגום מן המים | duparis00 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 27 נובמבר 2009 11:12 |
| כיצד ניתן לפתוח שורת הפקודה כשאני תפריט האתחול | splassht | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 7 נובמבר 2009 17:34 |
| שפכו מים על המחשב הנייד שלי | blackmagic70 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 20 ספטמבר 2009 19:06 |
| מחשב הקפאות תפריט האתחול ב - סה"כ בית כלא | syer | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -25 במאי 2009 07:30 |
| Laptop המים Spillage תקרית | KingOmega | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 11th פברואר 2009 16:54 |
| שרשרת כלים | |
| |