mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Vanduo ant laptopo - įkrovos meniu dabar atrodo, ir kai raktai yra mirę

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 23, 2008, 05:11
Naujas Narys

Default Vanduo ant laptopo - įkrovos meniu dabar atrodo, ir kai raktai yra mirę

labas,

Galiu naudoti savo kompiuterį darbui ir poilsiui, bet aš esu ne Išplėstinė techniką taip padengia su manimi!

Deja, kai vanduo pateko purškiamas per mano kompiuterį (žinau, žinau ). Jis didnt atrodo daug, bet per pusantro dienų, aš vis dar kyla problemų. Nebuvo jokio šnypštimo ar juokingas kvapas ne visiems. Aš paprastai paliekama tik jis ir tikėjosi išdžiūti.

Visų pirma apie 5 raktus nebegali dirbti. Be pelės TOUCH PAD kartais dirba, kartais nepadės, ty. kursorius juda, bet du kartus paspauskite Aš kartais reikia naudoti paspauskite žemiau esantį mygtuką pelės kilimėlis (pvz., kai pirmojo paleidimo iki I nebegali dukart spustelėkite Mano nuotraukos susijusios su mano sąskaita ja naudotis). Didžiąją laiko dalį jos ok, nors ir galiu dukart paspauskite su bloknotu.

Be to, kai aš pradedu kompiuterį iki jis suteikia man meniu įkelti, kadangi tai niekada nesinaudojo pasirodyti. Pasirinkti pirmąjį variantą (yra 2) ir tada eina per įprastą paleisties procesas. I havent prarasti visi duomenys (tačiau aš paremta neseniai failus nuo mano paskutinio atsarginės už ramybę).

Mano nešiojamas kompiuteris Olidata modelis: L51II0 (rinkodaros vardas Tehom 4903). Im naudojant Vista Home (italų kalba).

Aš tikiuosi, kad jei iš džiovintų, raktai būtų pradėti darbą iš naujo. Turiu pripažinti, aš esu nerimauti smalsus prie klaviatūros, bet jei tai padės, tai aš.

Bet kas mane labiau neramina tai boot meniu. Ką turėčiau padaryti iš to?

Bet patarimas būtų labai sveikintina. Ačiū
D.
Old Spalis 23, 2008, 06:35
Administrator Grupė

Laptop klaviatūros ir pelės kilimėliai yra hermetiška, todėl jums reikės atsarginių dalių, gali pabandyti eBay.

Tačiau, priklausomai nuo mašinos amžiaus, tai gali būti verta, dalių ir darbo sąnaudas, gali iš kelio su mašina vertės ir net po to, kai išlaidų ir pinigų apkrova tai jums jokių garantijų.

Būtų galima laiku jį pakeisti kažką naujo.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 23, 2008, 06:55
Donorų grupės

Aš sutinku su Dave apie tai, kaip naujas nešiojamas kompiuteris, bet jei tu negali sau leisti viena ar naujas dalis tada galima visada pirkti laptopo pele ir naudoti ekrane klaviatūra rašyti.
Old Spalis 23, 2008, 07:23
Naujas Narys

Turiu prisipažinti, finansai yra tuo momentu klausimas. Gaila, kaip nešiojamas tai tik metų. Man reikia, kad būtų galima tipo didelės sumos už mano darbą, kad ekrane klaviatūra tikrai ne atrodo kaip alternatyva.
Bandau griebtis draugų porą, kurie gali turėti kontaktų remonto verslo. Man būtų įdomu gauti citata mažiausiai. Kainos gali būti labai blogai čia, Italijoje, ypač per draugus. I don't know yet. Priešingu I'll have to bite kulka ir gauti naują
Ačiū abiem už atsakymus.
Old Spalis 23, 2008, 11:33
Donorų grupės

Ar turite ką nors dėl draudimo ar nešiojamas? kaip mačiau kai kurių politikos sričių, kurios apima atsitiktinio vandens žalos.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 23, 2008, 14:04
Narys

Pirkti naują, naujausias dalis, dont think jums KNI remontas kaip Dave dalių sakė jos uždaromos vienetas.
Old Lapkritis 20, 2008, 11:53
Administrator Grupė

Taip pat galite pabandyti Desktop USB klaviatūra. Pigūs viena yra apie 5 EUR.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.