![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, Galiu naudoti savo kompiuterį darbui ir poilsiui, bet aš esu ne Išplėstinė techniką taip padengia su manimi! ![]() Deja, kai vanduo pateko purškiamas per mano kompiuterį (žinau, žinau ). Jis didnt atrodo daug, bet per pusantro dienų, aš vis dar kyla problemų. Nebuvo jokio šnypštimo ar juokingas kvapas ne visiems. Aš paprastai paliekama tik jis ir tikėjosi išdžiūti.Visų pirma apie 5 raktus nebegali dirbti. Be pelės TOUCH PAD kartais dirba, kartais nepadės, ty. kursorius juda, bet du kartus paspauskite Aš kartais reikia naudoti paspauskite žemiau esantį mygtuką pelės kilimėlis (pvz., kai pirmojo paleidimo iki I nebegali dukart spustelėkite Mano nuotraukos susijusios su mano sąskaita ja naudotis). Didžiąją laiko dalį jos ok, nors ir galiu dukart paspauskite su bloknotu. Be to, kai aš pradedu kompiuterį iki jis suteikia man meniu įkelti, kadangi tai niekada nesinaudojo pasirodyti. Pasirinkti pirmąjį variantą (yra 2) ir tada eina per įprastą paleisties procesas. I havent prarasti visi duomenys (tačiau aš paremta neseniai failus nuo mano paskutinio atsarginės už ramybę). Mano nešiojamas kompiuteris Olidata modelis: L51II0 (rinkodaros vardas Tehom 4903). Im naudojant Vista Home (italų kalba). Aš tikiuosi, kad jei iš džiovintų, raktai būtų pradėti darbą iš naujo. Turiu pripažinti, aš esu nerimauti smalsus prie klaviatūros, bet jei tai padės, tai aš. Bet kas mane labiau neramina tai boot meniu. Ką turėčiau padaryti iš to? ![]() Bet patarimas būtų labai sveikintina. Ačiū D. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptop klaviatūros ir pelės kilimėliai yra hermetiška, todėl jums reikės atsarginių dalių, gali pabandyti eBay.
Tačiau, priklausomai nuo mašinos amžiaus, tai gali būti verta, dalių ir darbo sąnaudas, gali iš kelio su mašina vertės ir net po to, kai išlaidų ir pinigų apkrova tai jums jokių garantijų. Būtų galima laiku jį pakeisti kažką naujo. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su Dave apie tai, kaip naujas nešiojamas kompiuteris, bet jei tu negali sau leisti viena ar naujas dalis tada galima visada pirkti laptopo pele ir naudoti ekrane klaviatūra rašyti. |
|
| |||
| |||
| Turiu prisipažinti, finansai yra tuo momentu klausimas. Gaila, kaip nešiojamas tai tik metų. Man reikia, kad būtų galima tipo didelės sumos už mano darbą, kad ekrane klaviatūra tikrai ne atrodo kaip alternatyva. Bandau griebtis draugų porą, kurie gali turėti kontaktų remonto verslo. Man būtų įdomu gauti citata mažiausiai. Kainos gali būti labai blogai čia, Italijoje, ypač per draugus. I don't know yet. Priešingu I'll have to bite kulka ir gauti naują Ačiū abiem už atsakymus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite ką nors dėl draudimo ar nešiojamas? kaip mačiau kai kurių politikos sričių, kurios apima atsitiktinio vandens žalos.
| |||
| |||
| Pirkti naują, naujausias dalis, dont think jums KNI remontas kaip Dave dalių sakė jos uždaromos vienetas. |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite pabandyti Desktop USB klaviatūra. Pigūs viena yra apie 5 EUR. |