mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Ūdeni klēpjdators - boot izvēlne tagad ir un daži taustiņi ir miruši

Reply

Thread Tools
Old 23 oktobris 2008, 05:11
New Member Group

Default Ūdeni klēpjdators - boot izvēlne tagad ir un daži taustiņi ir miruši

Sveiki,

Es varu izmantot datoru darbam un prieks, bet es neesmu uzlabotas techie tā sedz ar mani!

Diemžēl dažas ūdens got izsmidzina pār manu klēpjdators (es zinu, es zinu ). Tā didn't šķiet daudz, bet viena un pusi dienas, man joprojām ir problēmas. Nebija hissing vai smieklīgi smaržo vispār. Es parasti atstāja vieni un cerība, ka to sausu.

It īpaši par 5 taustiņi vairs nedarbosies. Arī mouse touch pad dažreiz strādā, un dažreiz doesn't, ti. kursors pārvietojas apkārt, bet divreiz noklikšķiniet uz Es reizēm nepieciešams izmantot uz pogas zem mouse pad (piemēram, kad pirmo booting up es vairs nevaru divreiz uzklikšķiniet uz manu priekšstatu, kas saistīti ar manu kontu, lai tai piekļūt). Lielāko daļu laika tā ok, lai gan, un es varu dubultklikšķi ar pad.

Turklāt, kad es sāku datoru līdz tas dod man Boot Menu, bet tas nekad nav izmantots parādīties. Es izvēlos pirmo variantu (ir 2), un tad iet caur parasto palaišanas procesu. I havent zaudējis visus datus (tomēr man ir jāatbalsta nesen attēli kopš manas pēdējās rezerves, lai mierīgu prātu).

Mans klēpjdators ir Olidata modeli: L51II0 (tirdzniecības nosaukums Tehom 4.903). Im izmantojot Vista Home (Italian version).

Es ceru, ka, ja tā žāvēti, taustiņi sāks strādāt jauna. Man jāatzīst, es esmu nervu par prying pie klaviatūras, bet, ja tas palīdzēs, tad es gribu.

Tomēr ir bažas man vairāk tas ir boot izvēlnes, kas parādās. Ko man darīt ar šo?

Kāds padoms būtu ļoti apsveicami. Pateicība
D.
Old 23 oktobris 2008, 06:35
Administrator Group

Klēpjdators klaviatūras un peles paliktņi ir noslēgtas vienības, tāpēc jums būs nepieciešama rezerves daļu, varētu mēģināt eBay.

Bet, atkarībā no vecuma mašīna var nebūt vērts, to daļas un darbaspēka izmaksām, var no-way vērtību mašīnu un pat pēc izdevumu slodzi naudu par to jums nav garantija.

Varētu būt laiks, lai aizstātu to ar kaut ko jaunu.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 oktobris 2008, 06:55
Donors Group

Es piekrītu dave par arvien jaunu portatīvo datoru, bet, ja jūs nevarat atļauties vienu vai jaunās daļas, tad jūs vienmēr varētu nopirkt klēpjdatoru peles un lietot onscreen tastatūra rakstīt.
Old 23 oktobris 2008, 07:23
New Member Group

Man jāatzīst, finanses jautājumu brīdī. Tas ir kauns par klēpjdators ir tikai gadu vecs. Man vajag, lai varētu rakstīt daudz par manu darbu, ekrāna tastatūra nav īsti likties iespēju.
Es cenšos dabūt rokā un pāris draugi, kas var būt kontaktus remonta biznesā. Es būtu ieinteresēta saņemt citātu vismaz. Cenas nedrīkst būt pārāk slikti šeit, Itālijā, jo īpaši ar draugiem. Es vēl nezinu. Citādi es ņemšu iekost aizzīmes un iegūt jaunas
Paldies gan atbildot.
Old 23 oktobris 2008, 11:33
Donors Group

Vai jums ir apdrošināšanas vai neko klēpjdators? kā es esmu redzējis dažas politikas, kas attiecas uz nejaušu ūdens bojājumus.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 23 oktobris 2008, 14:04
Loceklis

Pirkt jaunu, Get jaunā daļa, Dont domājat, ka Jums CNA remonts, kā dave daļas teica tā noslēgta vienība.
Old Novembris 20, 2008, 11:53
Administrator Group

Varētu arī mēģināt desktop USB klaviatūru. Lēts viena ir aptuveni 5 euro.
Reply

Register

Bookmarks