![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es varu izmantot datoru darbam un prieks, bet es neesmu uzlabotas techie tā sedz ar mani! ![]() Diemžēl dažas ūdens got izsmidzina pār manu klēpjdators (es zinu, es zinu ). Tā didn't šķiet daudz, bet viena un pusi dienas, man joprojām ir problēmas. Nebija hissing vai smieklīgi smaržo vispār. Es parasti atstāja vieni un cerība, ka to sausu.It īpaši par 5 taustiņi vairs nedarbosies. Arī mouse touch pad dažreiz strādā, un dažreiz doesn't, ti. kursors pārvietojas apkārt, bet divreiz noklikšķiniet uz Es reizēm nepieciešams izmantot uz pogas zem mouse pad (piemēram, kad pirmo booting up es vairs nevaru divreiz uzklikšķiniet uz manu priekšstatu, kas saistīti ar manu kontu, lai tai piekļūt). Lielāko daļu laika tā ok, lai gan, un es varu dubultklikšķi ar pad. Turklāt, kad es sāku datoru līdz tas dod man Boot Menu, bet tas nekad nav izmantots parādīties. Es izvēlos pirmo variantu (ir 2), un tad iet caur parasto palaišanas procesu. I havent zaudējis visus datus (tomēr man ir jāatbalsta nesen attēli kopš manas pēdējās rezerves, lai mierīgu prātu). Mans klēpjdators ir Olidata modeli: L51II0 (tirdzniecības nosaukums Tehom 4.903). Im izmantojot Vista Home (Italian version). Es ceru, ka, ja tā žāvēti, taustiņi sāks strādāt jauna. Man jāatzīst, es esmu nervu par prying pie klaviatūras, bet, ja tas palīdzēs, tad es gribu. Tomēr ir bažas man vairāk tas ir boot izvēlnes, kas parādās. Ko man darīt ar šo? ![]() Kāds padoms būtu ļoti apsveicami. Pateicība D. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klēpjdators klaviatūras un peles paliktņi ir noslēgtas vienības, tāpēc jums būs nepieciešama rezerves daļu, varētu mēģināt eBay.
Bet, atkarībā no vecuma mašīna var nebūt vērts, to daļas un darbaspēka izmaksām, var no-way vērtību mašīnu un pat pēc izdevumu slodzi naudu par to jums nav garantija. Varētu būt laiks, lai aizstātu to ar kaut ko jaunu. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Es piekrītu dave par arvien jaunu portatīvo datoru, bet, ja jūs nevarat atļauties vienu vai jaunās daļas, tad jūs vienmēr varētu nopirkt klēpjdatoru peles un lietot onscreen tastatūra rakstīt. |
|
| |||
| |||
| Man jāatzīst, finanses jautājumu brīdī. Tas ir kauns par klēpjdators ir tikai gadu vecs. Man vajag, lai varētu rakstīt daudz par manu darbu, ekrāna tastatūra nav īsti likties iespēju. Es cenšos dabūt rokā un pāris draugi, kas var būt kontaktus remonta biznesā. Es būtu ieinteresēta saņemt citātu vismaz. Cenas nedrīkst būt pārāk slikti šeit, Itālijā, jo īpaši ar draugiem. Es vēl nezinu. Citādi es ņemšu iekost aizzīmes un iegūt jaunas Paldies gan atbildot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir apdrošināšanas vai neko klēpjdators? kā es esmu redzējis dažas politikas, kas attiecas uz nejaušu ūdens bojājumus.
| |||
| |||
| Pirkt jaunu, Get jaunā daļa, Dont domājat, ka Jums CNA remonts, kā dave daļas teica tā noslēgta vienība. |
|
| |||
| |||
| Varētu arī mēģināt desktop USB klaviatūru. Lēts viena ir aptuveni 5 euro. |
![]() |
|
| Bookmarks |