menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Voda na notebook - boot menu & teraz sa zdá, niektoré klávesy sú mŕtvi

Reply

Thread Tools
Old 23. októbra 2008, 05:11
Nový člen skupiny

Default Voda na notebook - boot menu & teraz sa zdá, niektoré klávesy sú mŕtvi

ahoj,

Já svoj počítač používať na prácu a radosť, ale já nejsem tak pokročilý techie medveď so mnou!

Bohužiaľ niektorí strieka voda dostala cez môjho notebooku (Já vím, já vím ). Je didnt zdať veľa, ale jeden a pol dňa na Stále mám problémy. Neexistovala odiv alebo vtipné voní vôbec. Mám všeobecne ju sám a dúfal, že by vyschnúť.

Najmä o 5 tlačidiel už pracujú. Tiež myši dotykovej podložky niekedy funguje a niekedy doesnt, tzn. kurzor pohybuje okolo, ale to dvojklikom niekedy potrebovať kliknite na nižšie uvedené tlačidlo myši podložky (napr. pri prvom zavádzanie sa môžem už dvojito kliknite na moju fotku súvisiace s mojou úvahy, že pre prístup). Väčšinu času svojho ok a keď môžem dvojklikom sa podložky.

Tiež, keď som spustení počítača sa dáva mi spúšťacou menu, že to nikdy použiť, aby vystúpil. I vyberte prvú možnosť (je 2) a potom prechádza obvyklými spustení procesu. I havent stratil všetky údaje (však som zálohu nedávnej súbory od poslednej zálohy pre pokoj v duši).

Môj notebook je õlid model: L51II0 (marketing meno teho 4903). Im pomocou Vista home (talianska verzia).

Verila som, že ak je sušené ven, kľúče by sa znovu začať pracovať. Musím sa priznať, já jsem nervózní všetečný z klávesnice, ale ak to pomôže, tak budem.

Ale co je mi viac znepokojujúca je to boot menu, ktoré sa objavia. Čo mám urobiť s tým?

Akákoľvek pomoc by bola veľmi vítaná. Vďaka
D.
Old 23. októbra 2008, 06:35
Administrátor Skupina

Notebook klávesnice a myši uzavretých celkov sú podušky, a tak budete potrebovať náhradné diely, by mohol skúsiť eBay.

Ale, a to v závislosti od veku stroje sa nemusí vyplatiť, dielov a práce, náklady môžu mimo-pásmový hodnota stroje a dokonca aj po výdavkové zaťaženie peniaze na to budete mať žiadnu záruku.

Môže byť čas, aby ho nahradiť niečím novým.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. októbra 2008, 06:55
Darcu Skupina

Súhlasím s dave o získanie nového notebooku, ale ak si nemôžete dovoliť jeden alebo novej časti potom môžete vždy kúpiť notebook používať myš a klávesnica na obrazovke pre typizáciu.
Old 23. októbra 2008, 07:23
Nový člen skupiny

Musím sa priznať, financie sú otázkou okamihu. Je to škoda, pretože notebook je len rok stará. Potrebujem, aby bol schopný písať veľké sumy za svoju prácu tak, jedna klávesnica na obrazovke nie je naozaj pripadať ako jednu z možností.
Snažím sa chytiť pár priateľov, ktorí môžu mať kontakty na opravu podnikania. Já bych mala záujem získať aspoň citátom. Ceny nemusia byť príliš zlé tady v Taliansku, a to najmä prostredníctvom priateľov. Neviem, zatiaľ. Inak budem musieť kousnout do kyslého jablka a získať novú
Vďaka obom za odpoveď.
Old 23. októbra 2008, 11:33
Darcu Skupina

Máte poistenie alebo niečo na notebooku? ako som videl niektoré politiky, ktoré pokrývajú náhodnému poškodeniu vodou.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 23. októbra 2008, 14:04
Člen Skupina

Predaj nového, Získajte nové časti, Dont myslíte vy CNA oprave časti ako dave povedal jeho zapečatenej jednotky.
Old 20.novembra 2008, 11:53
Administrátor Skupina

Mohol by tiež vyskúšať stolný USB klávesnice. Lacnejšie je asi 5 Euro.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Snažiť sa opravy notebooku Poškodený z vody duparis00 Notebooky, Mobily a PDA 1 Včera 11:12
Ako otvoriť príkazový riadok, keď som v Boot menu splassht Operačné systémy Windows 8 7.listopadu 2009 17:34
Vyliala vodu na mojom notebooku blackmagic70 Notebooky, Mobily a PDA 3 20.září 2009 19:06
Počítač zamrzne pri boot menu - Celkom väzenia syer Všeobecné Hardware Chat 1 25. mája 2009 07:30
Laptop rozliatia vody Incident KingOmega Notebooky, Mobily a PDA 4 11. február 2009 16:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.