мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Вода на лаптоп - сада се појави боот мену и неке типке су мртви

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. октобар 2008, 05:11
Нови члан групе

здраво,

Ли користити рачунаре за рад и задовољство, али нисам тако напредан тецхие поднесете ме!

На жалост неке воде добио спраыед над мој лаптоп (Знам, знам ). То није пуно, али, изгледа, један и по дана, ја још увек имате проблеме. Није било смешно или сиктање мирише на све. Имам углавном лево сам и надао се да ће то дры оут.

Конкретно око 5 тастери не раде. Такође миша тоуцх слабљења понекад ради, а понекад се, тј. курсор се помера око, али то Кликните двапут Понекад је потребно за коришћење кликните дугме испод миша јастучићи (нпр. када се први боотинг уп Ја не могу више Кликните двапут на моју слику повезану са мог рачуна за приступ томе). Већину времена његове ок мада и ја могу Кликните двапут на јастучићи.

Такође, кад сам се покренути рачунар даје ми боот мени, док овај не користи како би се појавили. Сам се одлучио за прву опцију (има 2) и онда иде кроз уобичајене покретању поступка. ЈА уточиште изгубила никакве податке (ипак сам на недавне безбедносне копије датотека од задњег бацкуп за мир).

Мој лаптоп је Олидата модел: Л51ИИ0 (маркетиншки назив Техом 4903). Им помоћу Видик Хоме (италијанска верзија).

Био сам у нади да, ако се суши оут, тастери ће поново почети да раде. Морам признати сам нервозна око љубопитљив офф тастатуру, али ако ће помоћи, ја ћу.

Али, оно што је забрињавајуће је то мени више боот менију који се појави. Шта да радим за то?

Било који савет била би јако добро дошао. Хвала
Д.
Old 23. октобар 2008, 06:35
Администратор Гроуп

Лаптоп тастатура и миш јастучићи су запечаћене јединицама, тако да ћете требати замјенске дијелове, могао пробати еБаы.

Но, зависно од старости машине је мај не исплати, делови и радне трошкове мај ван начин вредност машине, па чак и након трошења новца терет на њему неће имати гаранцију.

Може бити пут којим га желите заменити нешто ново.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23. октобар 2008, 06:55
Донаторска Група

Слажем се са Даве о добијању нови лаптоп, али ако си не можете приуштити један или нове делове онда увек можеш купити лаптоп и да користи миша онсцреен тастатура за куцате.
Old 23. октобар 2008, 07:23
Нови члан групе

Морам признати финансије су проблем у овом тренутку. То је штета што је лаптоп је тек годину дана стара. Требао бих бити у могућности типа велике количине за своје дјело па један онсцреен тастатура не заиста изгледају као опцију.
Ја сам тежак то гет чекање од пар пријатеља који мај имати контакте у пословном поправку. Ја бих био заинтересован да се добије барем цитирати. Цене мај неће бити превише лоша, овде у Италији, а посебно путем пријатеља. Не знам још. Иначе ћу морати бринути се метак и добити нову
Хвала и за одговорити.
Old 23. октобар 2008, 11:33
Донаторска Група

Имате осигурања или било шта на лаптоп? као што сам видео неке политике које покривају акциденталним водом штету.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 23. октобар 2008, 14:04
Мембер Гроуп

Купи нови, Набавите нови део, Донт мисли да цна поправке делова Даве је рекао како је једна његова опечаћених јединици.
Old 20. Мар 2008, 11:53
Администратор Гроуп

Могао би пробати рачунара УСБ тастатуру. Јефтини је око 5 евра.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц