az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Su laptopunda - şimdi ve bazı anahtarlar ölü görünür önyükleme menüsü

Reply

Konu Araçları
Old 23 Ekim 2008, 05:11
Yeni Üye Grubu

Default Su laptopunda - şimdi ve bazı anahtarlar ölü görünür önyükleme menüsü

merhaba,

Ben iş ve zevk için bilgisayar kullanımı, ama bu bana ayı gelişmiş techie değilim!

Ne yazık ki bazı su benim laptop üzerinden püskürtme var (Biliyorum, biliyorum ). Bu didnt çok gibi görünmesine rağmen bir ve yarım gün, hala sorunlar var. There is no tıslama veya komik hiç kokuyor oldu. Genellikle tek başına kalan ve bir kuru umut.

5 anahtarları artık Özellikle iş. Ayrıca fare dokunmatik pedi bazen, ve bazen, yani doesnt çalışır. İmleci, ancak etrafında hamle bazen fare yastık altındaki butona tıklayın kullanmanız gerekir çift tıklayın (örneğin benim resmi hesabım ile erişmek için ilgili benim için artık çift tıklayınız ilk boot). Çoğu zaman onun tamam olsa ve ben yastığı ile çift tıklayın.

Ayrıca, ben bilgisayar bana Önyükleme Menü, bu görünmesi için kullanmıyordum ise verir başlar. Ben ilk seçeneği seçin (2) ve o her zamanki başlangıç sürecinde gidiyor. I (Ancak ben rahat etmesi için son yedeklemeden beri) son dosyaları yedeklediyseniz herhangi bir veri kaybı havent.

Benim laptop bir Olidata model: L51II0 (pazarlama adı Tehom 4903). Im Vista Home (İtalyanca versiyonu) kullanarak.

Eğer bunu kuru bu tuşlara tekrar çalışmaya başlayacak umuyordum. Ben klavye kapalı meraklı hakkında sinir ama itiraf etmeliyim eğer yardımcı olacak, sonra olacaktır.

Ama daha fazla görünen bu açılış menüsüdür yaz endiselendirici. Bu ne yapmak gerekir?

Herhangi bir tavsiye çok would be welcome. Teşekkürler
D.
Old 23 Ekim 2008, 06:35
Yönetici Grubu

Dizüstü bilgisayar klavye ve fare yastıkları, bu nedenle, yedek parça ihtiyacı olacağını eBay deneyebilirsiniz birimleri imzalandı vardır.

Ancak, makine ve yaşına göre o, parçaları ve Mayıs dışarı yönlü Makinenin değeri işgücü maliyetleri ve hatta size hiçbir garanti olacaktır karşılığı bir yük harcama sonra değeri olmayabilir.

Olması zaman yeni bir şey onun yerini alacak Might.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Ekim 2008, 06:55
Bağış Grubu

Yeni bir dizüstü bilgisayar alma hakkında Dave, ancak katılıyorum eğer bir veya yeni parçalar daha sonra her zaman bir dizüstü fare almak ve yazmak için ekran klavye kullanmak göze alamaz.
Old 23 Ekim 2008, 07:23
Yeni Üye Grubu

Ben mali itiraf etmeliyim, şu anda bir sorun vardır. Olarak dizüstü bilgisayar, yalnızca bir yıl eski It's a shame. Yazdım gerek böylece bir ekran klavyesi gerçekten bir seçenek gibi görünmüyor benim için büyük miktarda gerekir.
Ben bir arkadaş çift kimin tamir iş kişiler olabilir tutun almak için çalışıyorum. Bir teklif almak olacak en azından. Fiyatlar da burada İtalya, arkadaşlar özellikle aracılığıyla kötü olmayabilir. Henüz bilmiyorum. Yoksa ben mermi ısırık almak ve yeni bir tane olur
Her iki cevap için teşekkür ederiz.
Old 23 Ekim 2008, 11:33
Bağış Grubu

Bir sigorta veya laptopunda şey var mı? Ben bu yanlışlıkla su zarar kapağı bazı politikalar gördük.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 23 Ekim 2008, 14:04
Üye Grubu

Yeni, yeni parçası alın Buy, Dont Dave olarak parçaları tamir CNA düşünüyorum ve bir imzalandı birimi söyledi.
Old 20 Kasım 2008, 11:53
Yönetici Grubu

Ayrıca masaüstü USB klavye deneyebilirsiniz. Ucuz bir yaklaşık 5 Euro dur.
Reply

Register

Bookmarks