![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba, Ben iş ve zevk için bilgisayar kullanımı, ama bu bana ayı gelişmiş techie değilim! ![]() Ne yazık ki bazı su benim laptop üzerinden püskürtme var (Biliyorum, biliyorum ). Bu didnt çok gibi görünmesine rağmen bir ve yarım gün, hala sorunlar var. There is no tıslama veya komik hiç kokuyor oldu. Genellikle tek başına kalan ve bir kuru umut.5 anahtarları artık Özellikle iş. Ayrıca fare dokunmatik pedi bazen, ve bazen, yani doesnt çalışır. İmleci, ancak etrafında hamle bazen fare yastık altındaki butona tıklayın kullanmanız gerekir çift tıklayın (örneğin benim resmi hesabım ile erişmek için ilgili benim için artık çift tıklayınız ilk boot). Çoğu zaman onun tamam olsa ve ben yastığı ile çift tıklayın. Ayrıca, ben bilgisayar bana Önyükleme Menü, bu görünmesi için kullanmıyordum ise verir başlar. Ben ilk seçeneği seçin (2) ve o her zamanki başlangıç sürecinde gidiyor. I (Ancak ben rahat etmesi için son yedeklemeden beri) son dosyaları yedeklediyseniz herhangi bir veri kaybı havent. Benim laptop bir Olidata model: L51II0 (pazarlama adı Tehom 4903). Im Vista Home (İtalyanca versiyonu) kullanarak. Eğer bunu kuru bu tuşlara tekrar çalışmaya başlayacak umuyordum. Ben klavye kapalı meraklı hakkında sinir ama itiraf etmeliyim eğer yardımcı olacak, sonra olacaktır. Ama daha fazla görünen bu açılış menüsüdür yaz endiselendirici. Bu ne yapmak gerekir? ![]() Herhangi bir tavsiye çok would be welcome. Teşekkürler D. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü bilgisayar klavye ve fare yastıkları, bu nedenle, yedek parça ihtiyacı olacağını eBay deneyebilirsiniz birimleri imzalandı vardır.
Ancak, makine ve yaşına göre o, parçaları ve Mayıs dışarı yönlü Makinenin değeri işgücü maliyetleri ve hatta size hiçbir garanti olacaktır karşılığı bir yük harcama sonra değeri olmayabilir. Olması zaman yeni bir şey onun yerini alacak Might. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yeni bir dizüstü bilgisayar alma hakkında Dave, ancak katılıyorum eğer bir veya yeni parçalar daha sonra her zaman bir dizüstü fare almak ve yazmak için ekran klavye kullanmak göze alamaz. |
|
| |||
| |||
| Ben mali itiraf etmeliyim, şu anda bir sorun vardır. Olarak dizüstü bilgisayar, yalnızca bir yıl eski It's a shame. Yazdım gerek böylece bir ekran klavyesi gerçekten bir seçenek gibi görünmüyor benim için büyük miktarda gerekir. Ben bir arkadaş çift kimin tamir iş kişiler olabilir tutun almak için çalışıyorum. Bir teklif almak olacak en azından. Fiyatlar da burada İtalya, arkadaşlar özellikle aracılığıyla kötü olmayabilir. Henüz bilmiyorum. Yoksa ben mermi ısırık almak ve yeni bir tane olur Her iki cevap için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir sigorta veya laptopunda şey var mı? Ben bu yanlışlıkla su zarar kapağı bazı politikalar gördük.
| |||
| |||
| Yeni, yeni parçası alın Buy, Dont Dave olarak parçaları tamir CNA düşünüyorum ve bir imzalandı birimi söyledi. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca masaüstü USB klavye deneyebilirsiniz. Ucuz bir yaklaşık 5 Euro dur. |
![]() |
|
| Bookmarks |