менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Вода на ноутбуці - завантажувального меню тепер відображається & Деякі ключі мертвий

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 жовтня 2008, 05:11
Нові члени групи

Default Вода на ноутбуці - завантажувального меню тепер відображається & Деякі ключі мертвий

Здравствуйте,

Я використовувати свій комп'ютер для роботи і відпочинку, але я не просунутий технар нести таке зі мною!

На жаль, деякі отримали воду розпилюють над моїм ноутбуком (я знаю, знаю ). Вона didn't здається дуже багато, але одне з половиною днів, я все ще є проблеми. Був не шипіння або смішні пахне взагалі. Я звичайно залишаються в поодинці, і сподівався, що це висохнути.

У Зокрема, близько 5 клавіш не працюють. Крім того, килимок для миші Touch інколи працює, а іноді doesn't, то є. Курсор рухається навколо, але і двічі клацніть я іноді необхідно використовувати кнопку, розташовану під килимок для миші (наприклад, при першому завантаженні до Я більше не можу двічі клацніть по моєї картини пов'язаний з мого профілю доступу до неї). Велику частину часу свого ОК, хоча і я можу двічі клацніть значок з панелі.

Крім того, коли я запускаю комп'ютер вгору вона дає мені меню завантаження, а це ніколи не використовували з'являтися. Я вибираю перший варіант (є 2) і потім проходить через звичайний процес запуску. Я втратив гавань будь-які дані (однак я копіював останніх файлів з часу мого останнього резервного копіювання, для спокою).

Мій ноутбук є моделлю Olidata: L51II0 (маркетингова назва Tehom 4903). Im допомогою Vista Home (італійський варіант).

Я сподівався, що, якщо воно висохло, ключі запрацює знову. Я мушу зізнатися, я нервую про відірвавши клавіатури, але якщо це допоможе, то я буду.

Але що турбує мене більше це завантажувальний меню, яке з'являється. Що я повинен робити це?

Будь-які консультації були б дуже бажані. Спасибо
D.
Old 23 жовтня 2008, 06:35
Адміністратор групи

Default Вода на ноутбуці - завантажувального меню тепер відображається & Деякі ключі мертвий

Ноутбук клавіатури і килимки для миші Are Sealed одиниці, так що вам буде потрібно заміна частин, можуть спробувати eBay.

Але, в залежності від віку машини вона не може бути гідним, запасних частин і трудові витрати можуть поза способом вартості машини і навіть провівши купу грошей на це у вас не буде гарантій.

Може бути, настав час замінити його чимось новим.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 23 жовтня 2008, 06:55
Донор групи

Я згоден з Дейвом про покупку нового ноутбука, але якщо ви не можете дозволити собі одну або нових деталей то ви завжди можете купити ноутбук мишею і використовувати екранну клавіатуру для введення.
Old 23 жовтня 2008, 07:23
Нові члени групи

Я повинен зізнатися, фінанси є важливим питанням на даний момент. Це ганьба, як ноутбук є лише рік. Мені потрібно вміти друкувати великі обсяги для моєї роботи таке екранна клавіатура не дуже схоже варіант.
Я намагаюся дістати пару друзів, які можуть мати контакти в ремонті бізнесу. Мені було б цікаво отримати цитату по крайней мере. Ціни не можуть бути дуже погано тут, в Італії, особливо через друзів. Я поки не знаю. В іншому випадку мені доведеться зціпити зуби і отримати нове
Дякую за обидві відповіді.
Old 23 жовтня 2008, 11:33
Донор групи

Чи є у Вас страхування або що-небудь на ноутбуці? Як я вже бачив деякі політики, яка охоплює випадкового пошкодження від води.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 23 жовтня 2008, 14:04
Член групи

Придбати нове, отримати нові сторони, Dont думаю, що ви CNA ремонту частин, Дейв сказав своє запечатаного одиниці.
Old 20 листопада 2008, 11:53
Адміністратор групи

Також можна спробувати настільної клавіатури USB. Дешеві одного становить близько 5 євро.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Спроби Ремонт ноутбуків, постраждалих у воді duparis00 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 27 листопада 2009 11:12
Як відкрити командний рядок, коли я в завантажувальному меню splassht Операційні системи Windows 8 7 листопада 2009 17:34
Spilled воду на мій ноутбук blackmagic70 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 20 вересня 2009 19:06
Комп'ютер під час завантаження меню - Всього Lockup syer Генеральний обладнання чат 1 25 травня 2009 07:30
Ноутбук Вода попаданні Інцидент KingOmega Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 11 лютого 2009 16:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.