![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я використовувати свій комп'ютер для роботи і відпочинку, але я не просунутий технар нести таке зі мною! ![]() На жаль, деякі отримали воду розпилюють над моїм ноутбуком (я знаю, знаю ). Вона didn't здається дуже багато, але одне з половиною днів, я все ще є проблеми. Був не шипіння або смішні пахне взагалі. Я звичайно залишаються в поодинці, і сподівався, що це висохнути.У Зокрема, близько 5 клавіш не працюють. Крім того, килимок для миші Touch інколи працює, а іноді doesn't, то є. Курсор рухається навколо, але і двічі клацніть я іноді необхідно використовувати кнопку, розташовану під килимок для миші (наприклад, при першому завантаженні до Я більше не можу двічі клацніть по моєї картини пов'язаний з мого профілю доступу до неї). Велику частину часу свого ОК, хоча і я можу двічі клацніть значок з панелі. Крім того, коли я запускаю комп'ютер вгору вона дає мені меню завантаження, а це ніколи не використовували з'являтися. Я вибираю перший варіант (є 2) і потім проходить через звичайний процес запуску. Я втратив гавань будь-які дані (однак я копіював останніх файлів з часу мого останнього резервного копіювання, для спокою). Мій ноутбук є моделлю Olidata: L51II0 (маркетингова назва Tehom 4903). Im допомогою Vista Home (італійський варіант). Я сподівався, що, якщо воно висохло, ключі запрацює знову. Я мушу зізнатися, я нервую про відірвавши клавіатури, але якщо це допоможе, то я буду. Але що турбує мене більше це завантажувальний меню, яке з'являється. Що я повинен робити це? ![]() Будь-які консультації були б дуже бажані. Спасибо D. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ноутбук клавіатури і килимки для миші Are Sealed одиниці, так що вам буде потрібно заміна частин, можуть спробувати eBay.
Але, в залежності від віку машини вона не може бути гідним, запасних частин і трудові витрати можуть поза способом вартості машини і навіть провівши купу грошей на це у вас не буде гарантій. Може бути, настав час замінити його чимось новим. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Я згоден з Дейвом про покупку нового ноутбука, але якщо ви не можете дозволити собі одну або нових деталей то ви завжди можете купити ноутбук мишею і використовувати екранну клавіатуру для введення. |
|
| |||
| |||
| Я повинен зізнатися, фінанси є важливим питанням на даний момент. Це ганьба, як ноутбук є лише рік. Мені потрібно вміти друкувати великі обсяги для моєї роботи таке екранна клавіатура не дуже схоже варіант. Я намагаюся дістати пару друзів, які можуть мати контакти в ремонті бізнесу. Мені було б цікаво отримати цитату по крайней мере. Ціни не можуть бути дуже погано тут, в Італії, особливо через друзів. Я поки не знаю. В іншому випадку мені доведеться зціпити зуби і отримати нове Дякую за обидві відповіді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у Вас страхування або що-небудь на ноутбуці? Як я вже бачив деякі політики, яка охоплює випадкового пошкодження від води.
| |||
| |||
| Придбати нове, отримати нові сторони, Dont думаю, що ви CNA ремонту частин, Дейв сказав своє запечатаного одиниці. |
|
| |||
| |||
| Також можна спробувати настільної клавіатури USB. Дешеві одного становить близько 5 євро. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Спроби Ремонт ноутбуків, постраждалих у воді | duparis00 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 27 листопада 2009 11:12 |
| Як відкрити командний рядок, коли я в завантажувальному меню | splassht | Операційні системи Windows | 8 | 7 листопада 2009 17:34 |
| Spilled воду на мій ноутбук | blackmagic70 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 20 вересня 2009 19:06 |
| Комп'ютер під час завантаження меню - Всього Lockup | syer | Генеральний обладнання чат | 1 | 25 травня 2009 07:30 |
| Ноутбук Вода попаданні Інцидент | KingOmega | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 11 лютого 2009 16:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |