Какво правя тук, наред? Здравейте всички. Имайте с мен, защото аз знам много малко за компютрите ... Ако това е на грешното място, това е може би защото аз не разбирам достатъчно, за да терминология да я тури в десния борд ...
Така. Последната лаптоп имах беше специално построена. Аз случайно направи някои наистина глупави неща, и съхраняван на прегряване и основно печени него. Той беше това нещо, когато, когато аз ще променя ъгъла на екрана, тя би Flash различни цветове, а понякога излизам съвсем ... Предполагам, това означава някаква кратко в каквато свързва монитора с основното тяло на компютъра съм ли прав? Е, във всеки случай, че лаптопа е мъртъв.
Имам друг лаптоп Малко над една година. Той е бил заедно тананикащ страхотно. Тогава може би преди месец, познайте какво се започна правя. А-ха, по-цветен-променя. Тя се стартира само веднъж в синьо луната, а сега това е хубав много всеки път, когато се движат на монитора ... Понякога трябва да прекарат една минута или две търси позиция, където големите chunks на цвят не са червени или fuschia. И понякога, тя просто ще включите напълно бели с няколко малки ивици определяне на екрана. В този момент, аз го затворите и да я оставите за известно време, и когато го отворите архивирате е винаги добре. То сякаш се влоши по-дългосрочен лаптопа е включен, за да изключи за около 20 минути най-вече ще се реши проблема (но който иска да има за изключване на всеки половин час, или така?)
Ако се прави някаква разлика, тя представлява Acer се стремят. Той не е бил променян изобщо. А сестра ми има точно същия компютър и е имала никакви проблеми по този начин. Така че аз съм мислене трябва да има нещо, което съм, че правя само с пълна скорост, която е глупаво пържене ми лаптопи. Аз съм не правиш нищо наръчниците кажа не, но двама лаптопи да имат един и същ проблем в подред го прави като изглежда, че трябва да се причинява тя. Ако някой има някакви идеи за това какво може да се случва и какво мога да направя, за да спре това един от imploding върху мен, той щеше да много оценявам.
(Също така, просто се страна, не се случи някой да знае колко може да струва да получи проблем като този Твърда?) |