Co dělám špatně tady? Ahoj všem. Prosím, mějte se mnou, protože jsem vlastně vědí velmi málo o počítačích ... pokud je to na špatném místě, je to pravděpodobně proto, že jsem nedokázal pochopit terminologii natolik, aby je v pravé desky ...
Tak. Posledním notebookem jsem byl vlastní-postavený. Já náhodou udělal některé opravdu hloupé věci, a průběžně o přehřátí av podstatě je to peče. Dělá to, kde, kdy bych změnit úhel obrazovky, bylo by flash různých barvách, a někdy odejít úplně ... Předpokládám, že to znamená nějaký krátký v jakékoli připojí monitor k hlavní části počítače, mám pravdu? No, v každém případě notebooku je mrtvý.
Mám jiný notebook o něco více než před rokem. Bylo hučivý spolu skvěle. Pak asi před měsícem, hádej, co to začala dělat. Uh-huh, více barev-mění. Začalo se jen jednou za uherský rok, a teď je to skoro vždy, když pohybovat monitoru ... Někdy jsem strávit minutu nebo dvě hledáme pozici, kdy velké kousky barvy nejsou červené nebo fuschia. A někdy to prostě zase zcela bílé s několika drobných pruhy dolů obrazovce. V tu chvíli jsem ji zavřete a nechte to na chvíli, a když jsem to otevřít zálohovat je to vždycky fajn. Zdá se zhorší delší notebook byl zapnutý, tak se vypínání asi 20 minut se většinou vyřeší problém (ale kdo chce mít vypnout každou půl-hodinu nebo tak?)
Pokud to dělá nějaký rozdíl, je to Acer Aspire. Nebylo editována vůbec. A moje sestra mám přesně stejný počítač a měl žádné problémy, jako je tento. Tak jsem přemýšlel, že se musí něco dělat, že jsem to jen plochý-out hloupé, že to moje smažení notebooky. Já jsem nic nedělat příruček říct ne, ale dva notebooky, které má stejný problém v řadě bude jevit jako já, musí to být příčinou. Pokud někdo má nějaké názory na to, co by mohlo být pravda, a co mohu udělat pro zastavení tohoto jednoho z imploding na mě, že bych se velmi oceňovány.
(Dále jen z ruky, nemá někdo náhodou vědět, kolik by mohla cena dostat problém takhle Pevná?) |