Τι κάνω λάθος εδώ; Hi all. Παρακαλείσθε να φέρουν μαζί μου, γιατί στην πραγματικότητα γνωρίζουμε πολύ λίγα για τους υπολογιστές ... εάν αυτό είναι σε λάθος μέρος, είναι μάλλον επειδή δεν καταλαβαίνω την ορολογία αρκεί για να το θέσουμε στη σωστή του σκάφους ...
Έτσι. Η τελευταία laptop που είχα ήταν προσαρμοσμένη-χτισμένο. Θα έκανε κάποια τυχαία πραγματικά ηλίθια πράγματα, και να διατηρείται για υπερθέρμανση και ότι ουσιαστικά θα ψηθούν. Ήταν να γίνει αυτό το πράγμα, όπου όταν θα αλλάξει η οπτική γωνία της οθόνης, θα αναβοσβήνει διαφορετικά χρώματα, και μερικές φορές να ξεφεύγει τελείως ... Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ένα είδος μικρής σε ό, τι ενώνει την οθόνη με το κύριο σώμα του υπολογιστή, έχω δίκιο; Λοιπόν, σε κάθε περίπτωση το laptop είναι νεκρός.
Πήρα άλλο laptop λίγο πριν από ένα έτος. Ήταν μαζί humming μεγάλη. Τότε, ίσως πριν από ένα μήνα, μάντεψε τι άρχισε να κάνει. Uh-ε, περισσότερο χρώμα που αλλάζει. Θα ξεκινήσει μόλις μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι, και τώρα είναι λίγο πολύ κάθε φορά που μετακινήστε το παρακολουθούν ... Μερικές φορές θα πρέπει να δαπανήσει ένα ή δύο λεπτά που αναζητούν μια θέση όπου μεγάλα τμήματα του χρώματος δεν είναι κόκκινα ή fuschia. Και μερικές φορές, θα τη σειρά εντελώς λευκό μόνο με μερικές ρίγες προβλέπεται μικρή οθόνη. Στο σημείο αυτό, θα το κλείσετε και αφήστε το για λίγο, και όταν θα είναι ανοιχτή μέχρι πίσω είναι πάντα ωραία. Φαίνεται να επιδεινώνεται η πλέον το laptop έχει ανατραπεί, οπότε το κλείσιμο του για περίπου 20 λεπτά κυρίως θα λύσει το πρόβλημα (που θέλει όμως να έχει να κλείσει κάθε μισή ώρα ή έτσι;)
Αν κάνει καμία διαφορά, είναι ένας Acer Aspire. Δεν έχει τροποποιηθεί σε όλα. Και η αδελφή μου πήρε ακριβώς το ίδιο υπολογιστή και δεν είχε προβλήματα όπως αυτό. Έτσι σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω κάτι που είναι μόνο κατ 'αναφέρονται ανόητο ότι το τηγάνισμα μου laptops. Είμαι δεν κάνουν τίποτα τα εγχειρίδια να μην σας πω, αλλά δύο φορητούς υπολογιστές να έχουν το ίδιο πρόβλημα σε μια σειρά που καθιστά φαίνεται σαν να πρέπει να προκαλούν την αλλαγή αυτή. Αν κάποιος έχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτή η μία από imploding για μένα, θα είχε να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
(Επίσης, ακριβώς έξω από το χέρι, χωρίς κανέναν τυχαίνει να γνωρίζω πόσο κόστος μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα σαν αυτό σταθερό;) |