manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Što sam krivo radiš ovdje?

Reply

Thread Tools
Old 20. studenog 2007, 05:38
Novi član grupe

Default Što sam krivo radiš ovdje?

Pozdrav svima. Molimo nose sa mnom jer sam zapravo zna vrlo malo o kompjuterima ... ako je to u pogrešnom mjestu, to je vjerojatno zato što nije razumio terminologiju dovoljno da ga u desnom brodu ...

Tako. Posljednji laptop sam imao običaj je bio izgrađen. Slučajno sam činio neke stvari glupe stvari, i držati na pregrijavanja i pečena u osnovi to. Bilo je to stvar, gdje, kada bih promijeniti kut ekranu, to bi flash različitim bojama, a ponekad otići u potpunosti ... Pretpostavljam to znači nekakav kratki obzira spaja monitor do glavnog tijela računalo, sam u pravu? Pa, u svakom slučaju, laptop je mrtav.

Imam još jedan laptop malo više od godinu dana. Bila je opojan uz velik. Tada možda mjesec dana, pogodite što je počeo radite. A-ha, više boje mijenja. Počelo se samo jednom u plavom mjesec, a sada je ljepušan velik dio svaki put kad sam premjestiti monitor ... ponekad moram potrošiti minutu-dvije u potrazi za poziciju u kojoj je veliki chunks nisu crvene boje ili fuschia. I ponekad, ona će zauzvrat samo potpuno bijeli sa par udaraca sićuušni dolje zaslonu. U tom trenutku sam ga zatvorite i ostavite ga neko vrijeme, a kada sam ga otvoriti kopiju to je uvijek u redu. Čini se da se i gore na više laptopa je uključen, tako da se isključi oko 20 minuta će se uglavnom rijesi problem (ali tko želi imati za zatvaranje svakih pola sata ili tako?)

Ako se to čini sve razlike, to je Acer stremiti. To nije modified at all. I moja sestra je dobila isti računala i nema problema kao što je ovaj. Tako sam razmišljanje mora biti nešto sam radiš da je samo ravna-out glupo da je prženje moj laptop. Im 'ne radiš ništa je priručnici vam reći da ne, ali na dva prijenosna računala imaju isti problem u nizu čini, čini se kao da mora biti uzrok tome. Ako bilo tko ima neke ideje kako da se događa ono što bi moglo biti i što mogu učiniti da se zaustavi ova jedna iz imploding na mene, to bi biti mnogo poštovati.

(Također, samo isključite strane, se bilo tko znati kako se dogoditi puno troškova da bi to moglo doći do problema kao što je ova fiksna?)
Old 20. studenog 2007, 08:33
Donatorska Grupa

Default Što sam krivo radiš ovdje?

dobro izgleda na vezu između zaslona i matična ploča je neispravan, nažalost theres much ništa mogli učiniti predlažem uzimanje bilo to računalo specijaliste ili poslati ga u tvrtki koju je kupio od do, preuzmite ga popravljao koji bi trebali biti pokriveni jamstvo.

to košta puno kao svi računalo popravci su, id reci ne manje od £ 35
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.