Mit csinálok rosszul itt? Hi all. Ne feledje, velem, mert tudom, valójában igen keveset számítógépek ... ha ez a rossz helyen, ez valószínűleg azért, mert nem értem a terminológia elég, hogy azt a jogot, panzió ...
Így. Az utolsó laptop volt a szokás épült. Véletlenül nem valami nagyon buta dolgot, és fenntartotta a túlmelegedés, és alapvetően sült el. Azt csinálsz, ha ez a dolog, ha változna a szög a képernyőn, akkor a Flash különböző színek, és néha teljesen elmegy ... Feltételezem ez valami rövid bármilyen csatlakozik a monitort, hogy a legfőbb szerve a számítógépet, igazam van? Nos, mindenesetre a laptop meghalt.
Van egy laptop egy kicsit több, mint egy évvel ezelőtt. Azt zümmögést mentén nagy. Akkor talán egy hónappal ezelőtt, azt hiszem, mi kezdődött csinál. Aha, több szín-változnak. Úgy indult csak hébe-hóba, és most elég sok minden alkalommal át a monitor ... néha meg kell tölteni egy-két percen belül keresnek állást, ahol nagy darabokat a szín nem vörös vagy fuschia. És néha, akkor viszont csak a teljesen fehér, néhány apró csíkok lefelé a képernyőn. Ekkor én zárjuk le, és hagyjuk egy darabig, és amikor nyitott vissza, hogy minden rendben. Úgy tűnik, hogy rosszabb, minél hosszabb a laptop volt bekapcsolva, ezért leáll körülbelül 20 percig fog többnyire megoldja a problémát (de aki akarja, hogy állítsa le minden fél órában, vagy igen?)
Ha ez teszi a különbséget, ez egy Acer Aspire. Nem módosult egyáltalán. És a húgom van pontosan ugyanazon a számítógépen, és nem voltak problémák, mint ez. Szóval azt hiszem ott kell valamit csinálok, hogy csak teljesen hülye, hogy a sütés én laptops. Én nem csinálok semmit a kézikönyvek mondani, hogy nem, de két laptop ugyanezt a problémát a sorban teszi, hogy úgy tűnik, mintha kell okozza azt. Ha valaki olyan ötletek, hogy mi történik és mit tehetek, hogy állítsa le ezt a imploding nekem, hogy lesz sok appreciated.
(Is, csak ki viszont megtörténhet, hogy senkinek nem tudom, hogy mennyi ez a költség egy problémát, mint ez Fix?) |