kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Mit csinálok rosszul itt?

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2007, 05:38
Új tag Csoport

Default Mit csinálok rosszul itt?

Hi all. Ne feledje, velem, mert tudom, valójában igen keveset számítógépek ... ha ez a rossz helyen, ez valószínűleg azért, mert nem értem a terminológia elég, hogy azt a jogot, panzió ...

Így. Az utolsó laptop volt a szokás épült. Véletlenül nem valami nagyon buta dolgot, és fenntartotta a túlmelegedés, és alapvetően sült el. Azt csinálsz, ha ez a dolog, ha változna a szög a képernyőn, akkor a Flash különböző színek, és néha teljesen elmegy ... Feltételezem ez valami rövid bármilyen csatlakozik a monitort, hogy a legfőbb szerve a számítógépet, igazam van? Nos, mindenesetre a laptop meghalt.

Van egy laptop egy kicsit több, mint egy évvel ezelőtt. Azt zümmögést mentén nagy. Akkor talán egy hónappal ezelőtt, azt hiszem, mi kezdődött csinál. Aha, több szín-változnak. Úgy indult csak hébe-hóba, és most elég sok minden alkalommal át a monitor ... néha meg kell tölteni egy-két percen belül keresnek állást, ahol nagy darabokat a szín nem vörös vagy fuschia. És néha, akkor viszont csak a teljesen fehér, néhány apró csíkok lefelé a képernyőn. Ekkor én zárjuk le, és hagyjuk egy darabig, és amikor nyitott vissza, hogy minden rendben. Úgy tűnik, hogy rosszabb, minél hosszabb a laptop volt bekapcsolva, ezért leáll körülbelül 20 percig fog többnyire megoldja a problémát (de aki akarja, hogy állítsa le minden fél órában, vagy igen?)

Ha ez teszi a különbséget, ez egy Acer Aspire. Nem módosult egyáltalán. És a húgom van pontosan ugyanazon a számítógépen, és nem voltak problémák, mint ez. Szóval azt hiszem ott kell valamit csinálok, hogy csak teljesen hülye, hogy a sütés én laptops. Én nem csinálok semmit a kézikönyvek mondani, hogy nem, de két laptop ugyanezt a problémát a sorban teszi, hogy úgy tűnik, mintha kell okozza azt. Ha valaki olyan ötletek, hogy mi történik és mit tehetek, hogy állítsa le ezt a imploding nekem, hogy lesz sok appreciated.

(Is, csak ki viszont megtörténhet, hogy senkinek nem tudom, hogy mennyi ez a költség egy problémát, mint ez Fix?)
Old November 20, 2007, 08:33
Donor Group

Default Mit csinálok rosszul itt?

jól látszik az az összefüggés a képernyőn, és ez az alaplap a hibás, sajnos ott nem sok akkor is azt javaslom, hogy azt akár egy számítógépes szakember, vagy küldje el a társaság vásárolt meg, hogy megjavíttatja amelynek ki kell terjednie a garanciát.

akkor egy csomó költsége, mivel az összes számítógép-javítás, id mondjuk nem kevesebb, mint 35 £
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC Gone Wrong, Nagyon rossz. Semmilyen Ötletek Mit kell cserélni? toneus Általános fémáru Chat 4 Szeptember 21, 2009 15:26
Nem biztos benne, mi a baj, Segítségre van szüksége Shutdown nem biztos Általános fémáru Chat 7 6. augusztus 2009 04:53
Folyamatosan rossz url VJH Web böngésző és FTP Clients 6 9. november 2008 16:35
Nem tudom, mit csináltam rosszul rdrjunkie1 Processzorok, alaplapok és RAM 5 8. január 2008 13:11
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.