פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

מה אני עושה לא בסדר כאן?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 נובמבר 2007, 05:38
קבוצת חברות חדשות

Default מה אני עושה לא בסדר כאן?

היי כולם. אנא לשאת איתי כי אני באמת יודע מעט מאוד לגבי מחשבים ... אם זה במקום הלא נכון, זה כנראה בגלל שאני לא מבין את הטרמינולוגיה מספיק לשים אותו מימין Board ...

אז. האחרון היה לי נייד היה-Custom בנוי. אני בטעות עשיתי כמה דברים ממש טיפש, והמשיך ב overheating אותו בעצם לאפות אותו. זה היה עושה את זה הדבר הזה, כאשר הייתי משנה את הזווית של המסך, זה היה הבזק צבעים שונים, ולפעמים להתפוצץ לגמרי ... אני מניח פירוש הדבר איזשהו קצר על מה את המחברת כדי לנטר את הגוף העיקרי של המחשב, אני צודק? ובכן, בכל מקרה את הנייד מת.

יש לי עוד מחשב נייד קצת יותר לפני שנה. זה היה הומה לאורך נהדר. אז אולי לפני חודש, זה התחיל לנחש מה עושים. אה, אה, עוד צבע, משתנים. הוא התחיל לצאת רק פעם ביובל, ועכשיו זה די הרבה אני כל הזמן להעביר את לפקח ... לפעמים אני צריך להשקיע דקה או שתיים מחפש את המיקום שבו chunks גדולה של צבע אדום או לא fuschia. ולפעמים, זה יהיה רק להפוך לחלוטין לבן עם כמה פסים זעירים במורד המסך. בשלב זה, אני לסגור אותו ולהשאיר אותו במשך זמן, וכאשר אני פותח את זה לגבות את זה תמיד בסדר. נראה את עוד יותר גרוע לקבל את הנייד כבר מופעלת, ולכן כיבוי בערך 20 דקות יהיה בעיקר לפתור את הבעיה (אבל מי שרוצה צריך לכבות כל חצי שעה בערך?)

אם כל זה עושה הבדל, זוהי Acer לשאוף. היא לא השתנתה כלל. אחות שלי יש בדיוק את אותו מחשב וכי לא היו בעיות כאלה. אז אני חושב ש חייב להיות משהו שאני עושה זה פשוט טיפשי שטוח הקצוב כי המחשבים הניידים של טגון שלי. אני לא עושה שום דבר על מדריכים לומר לך שלא, אבל יש שני מחשבים ניידים באותו בעיה ברציפות עושה את זה נראה כאילו אני חייב להיות גרימת זה. אם מישהו יש רעיונות על כל מה שקורה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי לעצור את זה מ imploding לי, זה יהיה הרבה יותר מוערך.

(כמו כן, רק את היד, האם מישהו במקרה יודע כמה זה יכול להגיע לעלות בעיה כמו זו קבוע?)
Old 20 נובמבר 2007, 08:33
קבוצת תורמים

Default מה אני עושה לא בסדר כאן?

ובכן נראה כי החיבור בין המסך ושל לוח האם היא פגומה, לצערי theres דבר שאתה יכול לעשות הרבה כל כך אני מציע לקחת את זה גם במחשב המומחה או לשלוח אותו לחברה קנית אותו כדי לקבל אותו לתיקון שאמור להיות מכוסה על ידי את האחריות.

זה יעלה הרבה כמו כל מחשב התיקון, מזהה אומר לא פחות מ 35 £
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.