What am I doing wrong here? Labas visiems. Please bear with me, nes aš iš tikrųjų žino labai mažai apie kompiuterius ... jei tai yra neteisinga, ji tikriausiai todėl, kad aš nesuprantu terminologijos Pakanka įdėti ją į dešinę lenta ...
Taigi. Paskutinis nešiojamas turėjau buvo pritaikytą. Aš netyčia padarė tikrai kvailų dalykų, ir saugomi nuo perkaitimo, ir iš esmės ji kepama. Jis daro tai, ką, kur, kada norėčiau keisti ekrano kampą, tai Flash skirtingų spalvų, o kartais ir pereiti prie visiškai ... Manau, tai reiškia, kai trumpa, bet jungia monitoriaus korpuso kompiuteris natūra, Am I right? Na, bet kuriuo atveju, nešiojamojo kompiuterio yra miręs.
Turiu kitą nešiojamas truputį daugiau nei prieš metus. Jis dūzgiantis palei didelis. Tada gal prieš mėnesį, atspėti, ką jis pradėjo daryti. Uh-huh, daugiau spalvų keitimo. Jis prasidėjo tik vieną kartą į mėlyną mėnulį, ir dabar jis beveik kiekvieną kartą aš judėti monitorius ... kartais turiu praleisti vieną ar dvi minutes ieško vieta, kur didelis Kuskas spalva ne raudona ar fuschia. Ir kartais, tai tiesiog pasukti visiškai baltas su keletą mažų juostelės nustatyta ekrane. Tuo metu aš jį uždaryti ir palikti ją, o, ir kai aš jį atidaryti atsarginę kopiją jis visada gerai. Atrodo, kad pablogės daugiau nešiojamas kompiuteris buvo įjungtas, kad uždarymas apie 20 minučių bus daugiausia išspręsti problemą (o kas nori būti uždaryti kas pusvalandį ar taip?)
Jei tai daro koks nors skirtumas, tai Acer Aspire. Jis nebuvo pakeista ne visi. Ir mano sesuo gavo tokią pačią kompiuterio ir neturėjo Panašios problemos. Taigi aš galvoju ten turi būti kažkas I'm doing, kad tiesiog jėgų kvailas tai kepti savo nešiojamuosius kompiuterius. Aš nieko nedaryti vadovai pasakys ne, bet du nešiojamuosius kompiuterius, kad tą pačią problemą iš eilės, todėl ji atrodo turiu, sukelia jį. Jei kas nors turi kokių nors, ką gali atsitikti ir ką aš galiu padaryti, kad sustabdyti šį vieną iš imploding dėl idėjos, tai būčiau labai vertinama.
(Also, just off vertus, ar kas nors atsitiks žinoti, kiek ji gali kainuoti gauti, kaip šią problemą fixed?) |