![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. Lūdzu būt ar mani, jo es tiešām zina ļoti maz par datoriem ... ja tas ir nepareizā vietā, tas droši vien tāpēc, ka es nesapratu terminoloģija pietiekami, lai varētu to tiesības kuģa ... Tā. Pēdējais klēpjdators man bija pēc pasūtījuma. Es nejauši veica kādu patiešām stulbu stuff, un tur par pārkaršanu, un būtībā cep to. Tā darīja šo lietu, kur, kad es vēlētos mainīt leņķi ekrānu, tas flash dažādās krāsās, un dažreiz iet pilnīgi ... Es pieņemu, tas nozīmē, kādu īsu jebkurā savieno monitoru pamatteksta datora, am I right? Nu, jebkurā gadījumā klēpjdators ir miris. Man vēl klēpjdatoru nedaudz vairāk nekā pirms gada. Tas bija kolibri pa liels. Tad varbūt pirms mēneša, uzminēt ko tas sākās dara. Uh, huh, vairāk krāsu mainās. Tā sāku tikai vienu reizi zila mēness, un tagad tas ir diezgan daudz ik reizi, kad es pārvietot kontrolēt ... dažreiz man tērēt minūti vai divas meklējat stāvokli, kurā lielu gabalu no krāsu nav sarkanas vai fuschia. Un reizēm tas tikai savukārt pilnīgi balta ar dažiem sīkiem svītras noteikti ekrānu. Tajā brīdī es cieši to un atstāj uz brīdi, un kad es atveru to dubl tas vienmēr ir labi. Šķiet, ka tas pasliktināsies vairs klēpjdators ir ieslēgts, lai slēgtu apmēram 20 minūtēm lielākoties atrisināt problēmu (bet kuri vēlas, lai būtu jāslēdz reizi pusstundā, vai tā?) Ja tas padara jebkuru atšķirību, tas ir Acer Aspire. Tā nav mainīta vispār. Un mana māsa dabūja tieši tādu pašu datoru un nav bijis kā šo problēmu. Tāpēc es domāju, ir jābūt kaut ko es esmu to izdarīt, ir tikai dzīvoklis-out stulbs tas cepšanai mans laptops. Es neko nedaru rokasgrāmatas jums nav, bet divi portatīvie datori, kas ir pati problēma rindā liek šķist man jābūt un tas tai radīja. Ja kādam ir kāda par to, kas varētu būt noticis un ko es varu darīt, lai apturētu šo vienu no imploding par mani idejām, tas lūdzu būt much appreciated. (Arī, tieši pie rokas, vai kāds zinu, cik tas varētu būt izmaksas, lai iegūtu problēmu līdzīgs šim noteikts?) |
|
| |||
| |||
| labi tas šķiet savienojums starp ekrānu un mātesplatē ir bojāta, diemžēl theres nekas daudz jūs varētu darīt, iesaku, kas to vai nu datora speciālists vai nosūta to uzņēmumam esat iegādājies to no to iegūt remontēts, kas būtu jāsedz garantija. tas maksās daudz, jo visi datoru remonts, id teikt ne mazāk kā £ 35 |