| Cześć wszystkim. Proszę nosić ze mną, bo faktycznie bardzo mało wiedzą o komputerach ... jeśli jest to w złym miejscu, to prawdopodobnie dlatego, że nie mogę zrozumieć terminologię wystarczy umieścić go w prawo pokładzie ...
Więc. Ostatnia miałem laptopa został zbudowany na zamówienie. Przypadkowo zrobił kilka naprawdę głupie rzeczy, a przechowywane na przegrzanie i to w zasadzie pieczone. Było tego co gdzie kiedy to zmienić kąt ekranu, to flash różnych kolorach, a czasami wykracza poza całkowicie ... Zakładam, że oznacza to jakiś krótki niezależnie łączy monitor główny korpus komputera, mam rację? Cóż, w każdym przypadku, gdy laptop jest martwy.
Mam inny laptop nieco ponad jeden rok temu. Był ogłuszający razem świetnie. Następnie może miesiąc temu rozpoczął się odgadnąć, co to robi. Acha, więcej kolorów zmieniających. Zaczęło się raz od wielkiego dzwonu, i teraz bardzo za każdym razem przenieść monitora ... czasem muszę poświęcić minutę lub dwie szukają miejsce gdzie duże kawałki na kolor czerwony lub nie są fuschia. A czasami po prostu całkowicie białe z kolei kilka maleńkich paski dół ekranu. W tym momencie mogę go zamknąć i pozostawić go na chwilę, a kiedy je otworzyć kopię zapasową to zawsze dobrze. Wydaje się gorzej dłuższy laptop był włączony, więc zamknięcie na około 20 minut będzie głównie rozwiązania problemu (ale kto chce mieć do zamknięcia co pół godziny lub tak?)
Jeśli to czyni żadnej różnicy, jest to Acer Aspire. Nie zostały zmienione w ogóle. A moja siostra ma dokładnie ten sam komputer i nie miał problemów takich jak ten. Więc myślę, że musi istnieć coś I'm doing that's just płaskim obecnie głupi to smażenia moim laptopie. I'm not doing anything podręczników powiedzieć nie, ale dwa laptopy mieć ten sam problem z rzędu sprawia, że wydaje się I musi to być przyczyną. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły na to, co się dzieje i może to, co mogą zrobić, aby zatrzymać ten jeden z imploding mnie, it'd be much appreciated.
(Także po prostu wyłączyć strony, czy ktoś się z wiedzą, jak wiele może koszt uzyskania problem podobny do tego stałe?) |