Шта сам криво радиш овде? Поздрав свима. Молимо носе са мном јер сам заправо зна врло мало о компјутерима ... ако је то у погрешном месту, то је вероватно зато што није разумео терминологију довољно да га у десном броду ...
Тако. Посљедњи лаптоп сам имао обичај је био изграђен. Случајно сам чинио неке ствари глупе ствари, и држати на прегрејавања и печена у основи то. Било је то ствар, где, када бих променити угао екрану, то би фласх различитим бојама, а понекад отићи у потпуности ... Претпостављам то значи некакав кратки обзира спаја монитор до главног тела рачунар, сам у праву? Па, у сваком случају, лаптоп је мртав.
Имам још један лаптоп мало више од годину дана. Била је опојан уз велик. Тада можда месец дана, погодите шта је почео радите. А-ха, више боје мења. Почело се само једном у плавом мјесец, а сада је згодан велик део сваки пут кад сам покрет монитор ... понекад морам потрошите минуту-двије у потрази за позицију у којој је велики цхункс нису црвене боје или фусцхиа. И понекад, она ће заузврат само потпуно бели са пар удараца сићуушни доле екрану. У том тренутку сам га затворите и оставите га неко време, а када сам га отворити копију то је увек у реду. Чини се да се и горе на више лаптоп је укључен, тако да се искључи око 20 минута ће се углавном реши проблем (али ко жели да има за затварање сваких пола сата или тако?)
Ако се то чини све разлике, то је Ацер стремити. То није модифиед ат алл. И моја сестра је добила исти рачунара и нема проблема као што је овај. Тако сам размишљање мора бити нешто сам радиш да је само равна-оут глупо да је нарезивање мој лаптоп. Им 'не радиш ништа је приручници вам рећи да не, али на два преносна рачунара имају исти проблем у низу чини, чини се као да мора да буде узрок томе. Ако било ко има неке идеје како да се дешава оно што би могло бити и шта могу учинити да се заустави ова једна из имплодинг на мене, то би бити много поштовати.
(Такође, само искључите стране, се било ко да зна како да се десити пуно трошкова да би то могло да дође до проблема као што је ова фиксна?) |