![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar. Yaz ile ayı, çünkü gerçekten bilmek çok bilgisayarlar hakkında küçük ... Bu yanlış yerde olduğunu, çünkü yeterince doğru kurulu olarak koymak terminolojisini anlamak didn't, muhtemelen's ... Bu nedenle. I had son dizüstü özel olduğunu yapılmış. Yanlışlıkla bazı gerçekten aptalca şeyler yaptım ve temelde bu pişmiş bu aşırı devam etti. Bu, bu ve farklı renk flaş da bazen tamamen çıkmak ... burada ben ekran açısını değiştirmek de bunu yaptığını Bu ne bilgisayarın ana gövdesi monitöre bağlanır kısa bir tür anlamına gelir farzediyoruz doğru ben? Evet, her durumda ve dizüstü öldü. Biraz fazla bir yıl önce bir dizüstü bilgisayar var. Harika birlikte uğultu oldu. Sonra belki bir ay önce, bunu yaparken ne başladı galiba. Evet, daha fazla renk değişiyor. Sadece kırk yılda bir, ve başladı şimdi ben monitör taşımak hemen hemen her zamanı ... bazen bir dakika ya da iki pozisyon nerede renk büyük parçalar kırmızı ya da fuschia bulmak için harcıyorsunuz gerekir. Ve bazen, sadece tamamen beyaz ekran birkaç küçük çizgili döndürecektir. Bu noktada, bunu yakın bir süre için izin ve ben geri hep sorun yoktu açın. Anladım Uzun dizüstü kötü için, yani yaklaşık 20 dakika boyunca çok sorunu çözeceğini kapatma döndü olmuştur (ama istediği her yarım saat kadar kapatmaya gibi görünüyor?) Eğer herhangi bir fark yaratıyor, bu da bir Acer Aspire's. Bütün değiştirilmedi. Ve kız kardeşim ve aynı bilgisayar var, bu gibi herhangi bir sorun olmuştur. Ben orada bu sadece düz's yaptığım şey-aptal benim dizüstü bilgisayarlar Kızartmak olduğunu olmalıdır düşündüklerim. Ama kılavuzları size söyler bir şey yapıyor değilim iki dizüstü bilgisayarlar bir satırda aynı sorun var gibi ben neden olması gerekir gibi yapar. Eğer herkesin ne ve neler olabileceğini ben bana imploding bu bir durdurmak için ne yapabilirim hakkında herhangi bir fikirleri var, çok takdir duyarım. (Ayrıca, el sadece, herkes ne kadar böyle bir sorun için maliyet de bilmek olmuş mudur Sabit?) |
|
| |||
| |||
| iyi anakart bu hatalı maalesef kadar ben de bir bilgisayar uzmanına veya onu satın alan şirket için göndermek için bu kapsamında olmalıdır tamir almak için ayırdığınız öneririz yapabileceği hiçbir şey Theres ekran arasındaki bağlantı gibi garanti. tüm bilgisayar onarım gibi bir çok mal olacak olan, id az £ 35 söylüyorlar |