Що я роблю не так? Привіт усім. Будь ласка, ведмідь зі мною, тому що я насправді дуже мало знаємо про комп'ютери ... Якщо це не в тому місці, ймовірно, це тому що я не розумію термінологію достатньо, щоб поставити його в правий борт ...
Так. Останній ноутбука я була спеціально побудована. Я випадково зробив деякі дійсно дурні речі, і все це при перегріві і в основному його пекли. Він робив це річ, де, коли я змінювати кут екрану, він буде флеш різних кольорів, а іноді й повністю піти ... Я вважаю, це значить, якийсь короткий в будь-якому сполучає монітор до основної частини комп'ютера, я прав? Ну, в усякому разі, ноутбук є мертвим.
Я отримав інший переносний комп'ютер трохи більше року тому. Вона гула по Великому. Тоді, можливо, місяць тому, думаю, що він почав робити. Угу, більше колір змінюється. Вона почалася тільки один раз на Blue Moon, а тепер це майже кожен раз я переходжу моніторі ... іноді мені доведеться витратити пару хвилин шукали місце, де великі шматки квіти не червоні або Fuschia. А іноді воно просто свою чергу, повністю білий з кількома смугами крихітні вниз по екрану. У цей момент, я закриваю її і залиште його на деякий час, і коли я відкриваю його назад вгору це завжди добре. Здається, ще гірше чим довше ноутбуку була включена, так що закриття протягом приблизно 20 хвилин буде вирішити основне завдання (але хто хоче, щоб закрити кожні півгодини або близько того?)
Якщо це робить ніякої різниці, це Acer Aspire. Вона не була змінена на всіх. А моя сестра отримала такий самий комп'ютер і не мав подібних проблем. Так що я думав, що щось я роблю це тільки з усіх нерозумно це жарко мій ноутбук. Я нічого не роблю керівництвом кажу вам: не, а два портативні комп'ютери мають однакові проблеми в рядку робить здається, що я повинна бути причиною його. Якщо хто має будь-які ідеї щодо того, що може бути відбувається і що я можу зробити, щоб зупинити це одна з вибухає на мене, це був би дуже високу оцінку.
(Крім того, недалеко від сторони, що робить будь-яке знаю, скільки це може коштувати, щоб отримати проблема, як це фіксованим?) |