по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Какво е вашето Момчета Outlook на Лаптоп за 900 $?

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юни 2009 г., 16:29
Новите държави Група

Ами аз съм вече на пазара нов лаптоп за персонален компютър на мястото на моята старост мъртъв HP и съм в светлината на игрите, искам да кажа сегашната система съм използвайки е AMD Athlon 2GHz с 1.5Gb DDR2 овен, и най-лошото видео карти някога направени: Едно NVidia 6100, (но то няма да има последната смях: Windows 7 x64), и то просто не са достатъчни за игри по никакъв начин (неговата ракета бързо за ежедневната употреба макар, реални хубаво.). .. sooo Ето настройката съм гледаш и то е ... готино всъщност: MSI Gx620-001US
И така, какво е вашето мнение момчетата му, турбо бутон overclocks на процесора до някъде от 2.6GHz на 2.83GHz, в зависимост от системата температура четения, от това, което прочетох.
Тук е продажбата страница за него:Clicky клик
Също така, ако вие знаете за по-добра настройка на цената, за предпочитане, която не изглежда като спрей рисувана риба от някаква (AKA не Alienware / Qosmio)
Old 23 юни 2009 г., 17:38
Новите държави Група

Хмм, редактирате бутона не съществува, че първият линк трябва да бъде: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old 24 юни 2009 г., 02:10
Номер на групата

Добре ли да lookign с компютър или лаптоп? ако това е компютър, че е добре и си заслужава повече като Вас може да ви го самостоятелно спечелят много знания и опит, така правя и след това също и спестяване на много пари, когато сградата, вместо да купуват готов.
Old 24 юни 2009 г., 13:17
Номер на групата

Купи видео карта и netbook, вместо да плащате $ 900 за да играят игри на ниска.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 24 юни 2009 г., 13:39
Новите държави Група

Цитат:
Ами аз съм вече на пазара на нов лаптоп
Ами ^
Ами, аз искам нещо повече от netbook все пак, искам да кажа сърцевина 2 соло не интереса ми, нито да прави концерта на овена, аз не се страхуват да купуват използвани и linix оборудвани.
Old 24 юни 2009 г., 13:41
Номер на групата

Hmmm така sonicjet какво искаш моята приятелка?
Old 24 юни 2009 г., 19:26
Новите държави Група

Хм, добре ... Искам лаптопа система, способна да работи бързо от всичко съм видял, за ежедневна употреба, както и в състояние на игри, ако е необходимо, аз мисля, че може да намери моя сделка разбиване идея все пак, аз съм горд потребител на Windows 7 x64 и аз мисля, че отивам да опитате използване на Microsoft ЛСКП споразумение към тях и се отрека от него, по този начин мога да разшири обхвата си до $ 1100 (IE $ 200 обратно към мен чрез изглед възстановяване) и използване на 64bit OS, тук са спецификациите Искам:
4gigs на овен
2.4ghz + CPU
GPU на нивото на NVIDIA 9600 м GT или по-добре.
Малко ръба-ш изглежда, но не търсят като играчка (без вълна-Y графики като Asus-етер)
Old 25 юни 2009 г., 04:31
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Sonicjet View Post
Искам лаптопа система, способна да работи бързо от всичко съм видял, за ежедневна употреба, както и в състояние на игри, ако е необходимо
Цитат:
Първоначално Публикувано от Sonicjet View Post

GPU на нивото на NVIDIA 9600 м GT или по-добре.
A 9600 м GT е едва началото на гамата. Много далеч от нея.

Лаптопи са глупости за игри, период.

Ако сте сериозни Gamer, купи Desktop.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 юни 2009 г., 04:42
Номер на групата

YH аз втора Sonic лаптопи, които не са за игри ми приятел, настолни компютри са по-евтини, по-лесно да се изгради и ще ви спести много пари. А вие ще се опита на изграждане и инсталиране на софтуер от нулата.
Old 25 юни 2009 г., 06:22
Администратор Група

Това е не само до цената, произвежда само не поставя началото на гамата хардуер в лаптопи, така че дори и с безкрайна пари, Desktop ще се изпикая върху всички, защото тези лаптопи търсите, не съществува.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc