![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами аз съм вече на пазара нов лаптоп за персонален компютър на мястото на моята старост мъртъв HP и съм в светлината на игрите, искам да кажа сегашната система съм използвайки е AMD Athlon 2GHz с 1.5Gb DDR2 овен, и най-лошото видео карти някога направени: Едно NVidia 6100, (но то няма да има последната смях: Windows 7 x64), и то просто не са достатъчни за игри по никакъв начин (неговата ракета бързо за ежедневната употреба макар, реални хубаво.). .. sooo Ето настройката съм гледаш и то е ... готино всъщност: MSI Gx620-001US И така, какво е вашето мнение момчетата му, турбо бутон overclocks на процесора до някъде от 2.6GHz на 2.83GHz, в зависимост от системата температура четения, от това, което прочетох. Тук е продажбата страница за него:Clicky клик Също така, ако вие знаете за по-добра настройка на цената, за предпочитане, която не изглежда като спрей рисувана риба от някаква (AKA не Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Хмм, редактирате бутона не съществува, че първият линк трябва да бъде: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| Добре ли да lookign с компютър или лаптоп? ако това е компютър, че е добре и си заслужава повече като Вас може да ви го самостоятелно спечелят много знания и опит, така правя и след това също и спестяване на много пари, когато сградата, вместо да купуват готов. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купи видео карта и netbook, вместо да плащате $ 900 за да играят игри на ниска.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ами, аз искам нещо повече от netbook все пак, искам да кажа сърцевина 2 соло не интереса ми, нито да прави концерта на овена, аз не се страхуват да купуват използвани и linix оборудвани. |
|
| |||
| |||
| Hmmm така sonicjet какво искаш моята приятелка? |
|
| |||
| |||
| Хм, добре ... Искам лаптопа система, способна да работи бързо от всичко съм видял, за ежедневна употреба, както и в състояние на игри, ако е необходимо, аз мисля, че може да намери моя сделка разбиване идея все пак, аз съм горд потребител на Windows 7 x64 и аз мисля, че отивам да опитате използване на Microsoft ЛСКП споразумение към тях и се отрека от него, по този начин мога да разшири обхвата си до $ 1100 (IE $ 200 обратно към мен чрез изглед възстановяване) и използване на 64bit OS, тук са спецификациите Искам: 4gigs на овен 2.4ghz + CPU GPU на нивото на NVIDIA 9600 м GT или по-добре. Малко ръба-ш изглежда, но не търсят като играчка (без вълна-Y графики като Asus-етер) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() Лаптопи са глупости за игри, период. Ако сте сериозни Gamer, купи Desktop. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| YH аз втора Sonic лаптопи, които не са за игри ми приятел, настолни компютри са по-евтини, по-лесно да се изгради и ще ви спести много пари. А вие ще се опита на изграждане и инсталиране на софтуер от нулата. |
|
| |||
| |||
| Това е не само до цената, произвежда само не поставя началото на гамата хардуер в лаптопи, така че дори и с безкрайна пари, Desktop ще се изпикая върху всички, защото тези лаптопи търсите, не съществува. |