![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No já jsem nyní na trhu nový přenosný počítač nahradit můj starý HP-mrtvý a já jsem na lehké hraní, myslím že současný systém jsem pomocí je AMD Athlon 2GHz s 1.5Gb DDR2 RAM, a to nejhorší video karty někdy se: jeden Nvidia 6100, (ale to má poslední smát: Windows 7 x64) a to prostě není řez je pro hraní her v žádném případě, (jeho raketa rychlý pro každodenní používání je ale opravdu dobré.). .. sooo Zde je nastavení jsem se podíváme na to, a je vlastně v pohodě ...: msi Gx620-001US Tak jaký je váš názor na lidi, je turbo tlačítko overclocks na CPU kdekoli od 2.6GHz na 2.83GHz, v závislosti na systému temp čteních, od toho, co jsem četl. Zde je stránka pro prodej je následující:Clicky-klikněte I když vy víte o lepší nastavení za cenu, nejlépe takový, který nebude vypadat jako sprej malované ryby nějakou (aka žádné Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, upravit tlačítko neexistuje, že první odkaz by měl být: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok jste lookign pomocí PC nebo notebook? pokud se jedná o PC, že je dobře i za to víc jak můžete stavět to vaše vlastní získat mnoho znalostí a zkušenosti tak a pak také úspory hodně peněz, když stavební místo nákupu hotové. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupit grafickou kartu a netbook místo placení 900 dolarů na hraní her na nízké úrovni.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
No, já chci víc než netbook ačkoliv, myslím core 2 solo nemá zájem mě, ani se štaci z berana, nejsem bát nakupovat používá a linix vybaven. |
|
| |||
| |||
| Hmmm tak sonicjet co chceš můj přítel? |
|
| |||
| |||
| Hmm, no ... chci přenosný systém schopný běží rychleji než cokoli, co jsem viděl, pro každodenní použití, plus schopné hraní pokud to bude nutné, myslím, že bych našel své řešení jistič nápad ale já jsem pyšný uživatel Windows 7 x64 a myslím si, že jdu zkusit použít Microsoft EULA dohoda vůči nim a popřít to, že způsob, jak můžu rozšířit mé rozsahu $ 1.100 ($ 200 IE zpět ke mně přes průhled náhrady) a použití 64bit OS, tady jsou specifikace Chci: 4gigs RAM 2.4GHz + CPU GPU na úrovni z nvidia 9600m GT nebo lepší. Trochu okraj-y vypadá, ale nehledáme jako hračka (bez vlny-y, jako je grafika Asus ether) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() Notebooky jsou kecy na hry, období. Pokud máte vážný hráč, koupit ploše. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| YH I druhé Sonic, že notebooky nejsou na hraní můj přítel, desktopů jsou levnější, jednodušší na výstavbu a ušetříte spoustu peněz. A budete mít zkušenosti z budování a instalovat software od nuly. |
|
| |||
| |||
| Není to jen na cenu, která vyrábí právě Nevkládejte horní řady hardware do notebooků, tak i při nekonečné peníze, stolní bude chcanky všude, protože tyto notebooky budete hledat neexistují. |