![]() |
|
| |||
| |||
| Καλά είμαι τώρα στην αγορά για ένα νέο φορητό υπολογιστή μου για την αντικατάσταση παλαιών νεκρών HP-και είμαι σε φως gaming, εννοώ το σημερινό σύστημα είμαι χρησιμοποιώντας αποτελεί AMD Athlon 2GHz με 1.5Gb DDR2 RAM, και η χειρότερη κάρτα οθόνης που έγινε ποτέ: μία Nvidia 6100, (αλλά έχει μια τελευταία γέλιο: Windows 7 x64) και απλώς δεν κόβουμε για gaming με κάθε τρόπο, (τα πυραυλικά γρήγορα για την καθημερινή χρήση όμως, πραγματικά ωραία.). sooo .. Εδώ είναι το setup Βλέπω και είναι πραγματικά δροσερό ...: MSI Gx620-001US Λοιπόν τι γνώμη σας, παιδιά του, το κουμπί turbo overclocks η CPU να οπουδήποτε από 2.6GHz σε 2.83GHz, ανάλογα με το σύστημα temp αναγνώσεις, από αυτά που έχω διαβάσει. Εδώ είναι η σελίδα για την πώληση:Clicky-κλικ Επίσης, αν εσείς γνωρίζετε μιας ρύθμισης για την καλύτερη τιμή, κατά προτίμηση μία που δεν μοιάζουν με ένα σπρέι βαμμένα ψάρια κάποιου είδους aka (δεν Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Χμμμ, να επεξεργαστείτε το κουμπί δεν υπάρχει, η πρώτη αυτή σύνδεση θα πρέπει να είναι: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok lookign να είσαι με έναν υπολογιστή ή laptop; αν είναι pc να είναι καλά και αξίζει τον κόπο περισσότερο, όπως μπορείτε να οικοδομήσει τον εαυτό σας θα αποκτήσουν πολλές γνώσεις και experiance κάνουν και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα, όταν αντί για την αγορά κτιρίου έτοιμες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγοράστε μια κάρτα οθόνης και ένα netbook αντί να πληρώσει $ 900 για να παίξετε παιχνίδια με χαμηλό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Λοιπόν, θα ήθελα περισσότερο από το ένα netbook όμως, εννοώ έναν πυρήνα 2 σόλο δεν με ενδιαφέρουν, δεν κάνει GIG RAM, δεν φοβάμαι για την αγορά και χρησιμοποιούνται linix εξοπλισμένα. |
|
| |||
| |||
| Hmmm τόσο sonicjet τι θες φίλε μου; |
|
| |||
| |||
| Χμμ, λοιπόν ... Θέλω ένα φορητό σύστημα που μπορούν να κινούνται γρηγορότερα από οτιδήποτε έχω δει, για καθημερινή χρήση, συν ικανή για gaming, αν χρειάζεται, νομίζω πως θα μπορούσε να βρεθεί μου ασχοληθεί θραυστήρα ιδέα όμως, είμαι περήφανος χρήστης του Windows 7 x64 και πιστεύω ότι θα προσπαθήσω χρήσης της Microsoft EULA συμφωνία και προς τους το αρνηθεί, ότι τρόπος που μπορώ να διευρύνουν το φάσμα και $ 1.100 (IE $ 200 σε μένα μέσω Vista επιστροφή) και η χρήση ενός 64bit OS, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά Θέλω: 4gigs μνήμη RAM + 2.4GHz CPU GPU στο επίπεδο της nvidia 9600m GT ή καλύτερη. Κάπως άκρη-y προσβλέπει αλλά δεν κοιτάει σαν παιχνίδι (δεν υπάρχει κύμα-y γραφικών όπως Asus οδιφαινυλαιθέρας) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() Οι φορητοί υπολογιστές είναι χάλια για τα παιχνίδια, την περίοδο. Αν είστε ένα σοβαρό gamer, αγοράζει μια επιφάνεια εργασίας. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| YH I δεύτερη Sonic ότι οι φορητοί υπολογιστές δεν είναι για gaming τον φίλο μου, desktops είναι φθηνότερα, να διευκολύνει την κατασκευή και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα. Και θα έχετε την εμπειρία από την οικοδόμηση και την εγκατάσταση του λογισμικού από το μηδέν. |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι μόνο στο κόστος, κατασκευάζει μόνο δεν θέτουν στην κορυφή της σχετικής υλικό σε φορητούς υπολογιστές, ώστε ακόμη και με άπειρες χρήματα, μια επιφάνεια εργασίας θα κατουρήσω σε όλο αυτό, διότι οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές ψάχνετε δεν υπάρχει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σας παιδιά, είμαι νέος σε αυτό το | brunomorin | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 19 Δεκ. 2008 12:34 |
| Γεια σου ρε παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια | porter | Off Topic Συζήτηση | 2 | 30 Δεκ. 2007 14:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |