manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

What's your Dečki Outlook na 900 $ Laptop?

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 16:29
Novi član grupe

Pa ja sam sada na tržištu za novi laptop PC zamijeniti svoj stari HP-mrtav, a ja sam u svjetlu gaming, mislim trenutni sistem sam koristeći je AMD Athlon 2GHz sa 1.5Gb DDR2 RAM-a, a najgore video kartice ikad napravljena: An Nvidia 6100, (ali to ipak ima posljednji smijati: Windows 7 x64) i to ne samo smanjiti za igranje na bilo koji način (njegov raketni brz za korištenje dana u dan ipak, real nice.). .. sooo Evo setup ja gledam ... i to je zapravo cool: msi Gx620-001US
Zato što je vaše mišljenje dečki njoj, turbo tipka overclocks CPU od 2.6GHz se nigdje na 2.83GHz, ovisno o sustavu temp čitanja, od onog, što sam pročitao.
Ovo je stranica za prodaju to:Clicky kliku
Isto tako, ako vi znate neke bolje setup za cijenu, po mogućnosti ona koja ne izgleda kao sprej slikano ribe nekakvu (aka ni Alienware / Qosmio)
Old 23. lipnja 2009, 17:38
Novi član grupe

Hmm, uredi gumb ne postoji, da je prvi link treba biti: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old 24. lipnja 2009, 02:10
Donatorska Grupa

ok si lookign da je PC ili laptop? ako je to pc i to je dobro isplati više kao ga možete izgraditi vaš dobitak self puno znanja i iskustvo taj način, a zatim i štedi puno novaca kada zgrada umjesto kupovina konfekcijski.
Old 24. lipnja 2009, 13:17
Donatorska Grupa

Prodaja video karticu i netbook umjesto plaćati 900 dolara za igranje igara na niskoj razini.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 24. lipnja 2009, 13:39
Novi član grupe

Quote:
Pa ja sam sada na tržištu za novi laptop
ERM ^
Pa, ja želim više nego netbook ipak, mislim temeljni 2 solo ne interes mene, niti jedan ne harpun RAM-a, nisam bojao se kupiti i koristi linix opremljen.
Old 24. lipnja 2009, 13:41
Donatorska Grupa

Hmmm pa sonicjet što želiš moj prijatelj?
Old 24. lipnja 2009, 19:26
Novi član grupe

hmm, dobro ... Želim laptop sustav sposoban za trčanje brže nego što sam vidio, za svakodnevnu upotrebu, plus sposobna gaming ako je potrebno, što sam mogao naći moj posao isključivač ideja ipak, ja sam ponosni korisnik 7 windows x64 i mislim da ću probati koristiti Microsoft EULA ugovor prema njima i poricati ga, na taj način mogu proširiti moj raspon do $ 1100 ($ 200 IE vrati mi vidik preko povrata) i korištenje 64bit OS, ovdje su naočale Želim da:
4gigs RAM-a
CPU 2.4ghz +
GPU na razini od nvidia 9600m GT ili bolja.
Kinda-y rubu izgleda, ali ne gleda kao igračka (bez val-y grafike poput Asus eter)
Old 25. lipnja 2009, 04:31
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Želim laptop sustav sposoban za trčanje brže nego što sam vidio, za svakodnevnu upotrebu, plus sposobna gaming ako je potrebno
Quote:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU na razini od nvidia 9600m GT ili bolja.
A 9600m GT jedva vrhu raspona. Vrlo daleko od toga.

Prijenosna računala su sranje za igre, period.

Ako ste ozbiljan igrač, kupiti radnu površinu.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. lipnja 2009, 04:42
Donatorska Grupa

I drugi Yh Sonic laptop koji nema za gaming moj prijatelj, računala su jeftinija, lakše će se izgraditi i uštedjeti mnogo novca. Tako ćete dobiti iskustvo izgradnju i instaliranje softvera od nule.
Old 25. lipnja 2009, 06:22
Administrator Group

To je ne samo dolje na trošak, proizvođači jednostavno ne stavite na vrh raspon hardverskih u laptop, pa čak i sa beskonačnim novac, računalo će pišati svugdje jer ti laptop tražite ne postoje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.