![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa ja sam sada na tržištu za novi laptop PC zamijeniti svoj stari HP-mrtav, a ja sam u svjetlu gaming, mislim trenutni sistem sam koristeći je AMD Athlon 2GHz sa 1.5Gb DDR2 RAM-a, a najgore video kartice ikad napravljena: An Nvidia 6100, (ali to ipak ima posljednji smijati: Windows 7 x64) i to ne samo smanjiti za igranje na bilo koji način (njegov raketni brz za korištenje dana u dan ipak, real nice.). .. sooo Evo setup ja gledam ... i to je zapravo cool: msi Gx620-001US Zato što je vaše mišljenje dečki njoj, turbo tipka overclocks CPU od 2.6GHz se nigdje na 2.83GHz, ovisno o sustavu temp čitanja, od onog, što sam pročitao. Ovo je stranica za prodaju to:Clicky kliku Isto tako, ako vi znate neke bolje setup za cijenu, po mogućnosti ona koja ne izgleda kao sprej slikano ribe nekakvu (aka ni Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, uredi gumb ne postoji, da je prvi link treba biti: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok si lookign da je PC ili laptop? ako je to pc i to je dobro isplati više kao ga možete izgraditi vaš dobitak self puno znanja i iskustvo taj način, a zatim i štedi puno novaca kada zgrada umjesto kupovina konfekcijski. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prodaja video karticu i netbook umjesto plaćati 900 dolara za igranje igara na niskoj razini.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Pa, ja želim više nego netbook ipak, mislim temeljni 2 solo ne interes mene, niti jedan ne harpun RAM-a, nisam bojao se kupiti i koristi linix opremljen. |
|
| |||
| |||
| Hmmm pa sonicjet što želiš moj prijatelj? |
|
| |||
| |||
| hmm, dobro ... Želim laptop sustav sposoban za trčanje brže nego što sam vidio, za svakodnevnu upotrebu, plus sposobna gaming ako je potrebno, što sam mogao naći moj posao isključivač ideja ipak, ja sam ponosni korisnik 7 windows x64 i mislim da ću probati koristiti Microsoft EULA ugovor prema njima i poricati ga, na taj način mogu proširiti moj raspon do $ 1100 ($ 200 IE vrati mi vidik preko povrata) i korištenje 64bit OS, ovdje su naočale Želim da: 4gigs RAM-a CPU 2.4ghz + GPU na razini od nvidia 9600m GT ili bolja. Kinda-y rubu izgleda, ali ne gleda kao igračka (bez val-y grafike poput Asus eter) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() Prijenosna računala su sranje za igre, period. Ako ste ozbiljan igrač, kupiti radnu površinu. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| I drugi Yh Sonic laptop koji nema za gaming moj prijatelj, računala su jeftinija, lakše će se izgraditi i uštedjeti mnogo novca. Tako ćete dobiti iskustvo izgradnju i instaliranje softvera od nule. |
|
| |||
| |||
| To je ne samo dolje na trošak, proizvođači jednostavno ne stavite na vrh raspon hardverskih u laptop, pa čak i sa beskonačnim novac, računalo će pišati svugdje jer ti laptop tražite ne postoje. |