kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Mi az Ön Fickók Outlook egy 900 $ Laptop?

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 16:29
Új tag Csoport

Default Mi az Ön Fickók Outlook egy 900 $ Laptop?

Hát most a piacon egy új, hordozható számítógép helyett a régi HP és halott vagyok a fény a játékok Vagyis a jelenlegi rendszer Én használ egy AMD Athlon 2GHz a 1.5Gb DDR2 RAM, és a legrosszabb videokártya valaha is: az Nvidia 6100, (de ez még egy utolsó laugh: Windows 7 x64), és csak ne hagyd abba a szerencsejáték bármely módon (a rakéta gyorsan napi használatra is, valóban szép.). sooo .. Itt van a beállítás én néztem, és ez valójában ... cool: MSI Gx620-001US
Szóval mi a fiúk véleménye, a turbó gomb overclocks a CPU, hogy bárhol a 2.6GHz hogy 2.83GHz függően rendszer hőm felolvasások, abból, amit elolvastam.
Itt az eladási oldalon a következő:Clicky kattintásonkénti
Akkor is, ha Tudjátok egy jobb beállítás az ár, az egyik lehetőség, hogy nem úgy néz ki, mint egy spray festett halak valamiféle (aka nem Alienware / Qosmio)
Old Június 23 2009, 17:38
Új tag Csoport

Hmm, Edit gomb nem létezik, hogy először kapcsolatot kell: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old Június 24 2009, 02:10
Donor Group

OK Ön lookign, hogy egy PC vagy laptop? ha a pc jól megéri azt, amit meg lehet építeni a saját nyereség sok tudás és experiance erre majd még megtakarítás egy csomó pénzt, amikor épület helyett felvásárlási kész.
Old Június 24 2009, 13:17
Donor Group

Buy a video kártya és a netbook helyett fizet 900 $ játszani az alacsony.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 24 2009, 13:39
Új tag Csoport

Idézet:
Hát most a piacon egy új laptop
Erm ^
Nos, azt akarom, hogy több mint egy netbook bár, úgy értem a Core 2 Solo nem érdekel engem, sem a koncert a RAM, nem félek a vásárlásra használni, és linix felszerelt.
Old Június 24 2009, 13:41
Donor Group

Hmmm így sonicjet mit akarsz, barátom?
Old Június 24 2009, 19:26
Új tag Csoport

Hmm, nos ... Azt akarom, laptop rendszer képes gyorsabban fut, mint bármi, amit láttam, a mindennapi használatra, valamint képes a játékokhoz, ha szükséges, azt hiszem megtaláltam az én foglalkozik megszakítót ötlet is, én büszke használója windows 7 x64 és azt hiszem, megyek kipróbálni a Microsoft által EULA megállapodás felé, és tagadom, hogy így tudok én körét szélesíti a $ 1.100 (IE 200 $ vissza hozzám keresztül kilátás visszatérítés), és egy 64bit OS, itt vannak a specs Szeretnék:
4gigs RAM
2.4GHz CPU +
GPU szinten az nvidia 9600m GT vagy annál jobb.
Kinda széle-y néz ki, de nem úgy néz ki, mint egy játék (no wave-y grafika mint Asus-éter)
Old Június 25 2009, 04:31
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Szeretnék egy laptop rendszer képes gyorsabban fut, mint bármi, amit láttam, a mindennapi használatra, valamint képes a játékokhoz, ha szükséges
Idézet:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU szinten az nvidia 9600m GT vagy annál jobb.
A 9600m GT alig vezeti. Nagyon messze el.

A laptopok szar a játékokat, az időszakban.

Ha komoly játékos, vegyél egy asztalon.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 25 2009, 04:42
Donor Group

YH I második, hogy a Sonic laptopokon nincs a játékokhoz, barátom, az asztali olcsóbb, könnyebb építeni, és mentse meg egy csomó pénzt. És akkor a tapasztalatok kiépítésének és a szoftver telepítésekor a semmiből.
Old Június 25 2009, 06:22
Administrator Group

Nem csak le a költség, csak nem gyárt, hogy a felső tartományban a hardver laptopok, tehát még a végtelen pénz, a Desktop pisál az egész, mert ezek a laptopok akkor kérjen nem létezik.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Helló srácok én új e brunomorin Itt mutasd meg magadat 4 19. december 2008 12:34
Hé srácok, I need help kapus Off Topic Discussion 2 30. december 2007 14:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.