![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hát most a piacon egy új, hordozható számítógép helyett a régi HP és halott vagyok a fény a játékok Vagyis a jelenlegi rendszer Én használ egy AMD Athlon 2GHz a 1.5Gb DDR2 RAM, és a legrosszabb videokártya valaha is: az Nvidia 6100, (de ez még egy utolsó laugh: Windows 7 x64), és csak ne hagyd abba a szerencsejáték bármely módon (a rakéta gyorsan napi használatra is, valóban szép.). sooo .. Itt van a beállítás én néztem, és ez valójában ... cool: MSI Gx620-001US Szóval mi a fiúk véleménye, a turbó gomb overclocks a CPU, hogy bárhol a 2.6GHz hogy 2.83GHz függően rendszer hőm felolvasások, abból, amit elolvastam. Itt az eladási oldalon a következő:Clicky kattintásonkénti Akkor is, ha Tudjátok egy jobb beállítás az ár, az egyik lehetőség, hogy nem úgy néz ki, mint egy spray festett halak valamiféle (aka nem Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, Edit gomb nem létezik, hogy először kapcsolatot kell: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| OK Ön lookign, hogy egy PC vagy laptop? ha a pc jól megéri azt, amit meg lehet építeni a saját nyereség sok tudás és experiance erre majd még megtakarítás egy csomó pénzt, amikor épület helyett felvásárlási kész. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buy a video kártya és a netbook helyett fizet 900 $ játszani az alacsony.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nos, azt akarom, hogy több mint egy netbook bár, úgy értem a Core 2 Solo nem érdekel engem, sem a koncert a RAM, nem félek a vásárlásra használni, és linix felszerelt. |
|
| |||
| |||
| Hmmm így sonicjet mit akarsz, barátom? |
|
| |||
| |||
| Hmm, nos ... Azt akarom, laptop rendszer képes gyorsabban fut, mint bármi, amit láttam, a mindennapi használatra, valamint képes a játékokhoz, ha szükséges, azt hiszem megtaláltam az én foglalkozik megszakítót ötlet is, én büszke használója windows 7 x64 és azt hiszem, megyek kipróbálni a Microsoft által EULA megállapodás felé, és tagadom, hogy így tudok én körét szélesíti a $ 1.100 (IE 200 $ vissza hozzám keresztül kilátás visszatérítés), és egy 64bit OS, itt vannak a specs Szeretnék: 4gigs RAM 2.4GHz CPU + GPU szinten az nvidia 9600m GT vagy annál jobb. Kinda széle-y néz ki, de nem úgy néz ki, mint egy játék (no wave-y grafika mint Asus-éter) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() A laptopok szar a játékokat, az időszakban. Ha komoly játékos, vegyél egy asztalon. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| YH I második, hogy a Sonic laptopokon nincs a játékokhoz, barátom, az asztali olcsóbb, könnyebb építeni, és mentse meg egy csomó pénzt. És akkor a tapasztalatok kiépítésének és a szoftver telepítésekor a semmiből. |
|
| |||
| |||
| Nem csak le a költség, csak nem gyárt, hogy a felső tartományban a hardver laptopok, tehát még a végtelen pénz, a Desktop pisál az egész, mert ezek a laptopok akkor kérjen nem létezik. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Helló srácok én új e | brunomorin | Itt mutasd meg magadat | 4 | 19. december 2008 12:34 |
| Hé srácok, I need help | kapus | Off Topic Discussion | 2 | 30. december 2007 14:53 |
| Téma eszközök | |
| |