![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן עכשיו אני בשוק חדשה במחשב הנייד כדי להחליף את הישן מת-HP ואני שעה לתוך המשחק, אני מתכוון את המערכת הנוכחית אני משתמש הוא AMD Athlon 2GHz עם 1.5Gb DDR2 ראם ואת כרטיס המסך הכי גרוע אי פעם עשה: 6100 של Nvidia, (אבל זה עושה לך לצחוק אחרון: 7 Windows x64), וזה פשוט לא לחתוך את זה בכל דרך המשחק, (רקטות שלה מהיר עבור היומיומית למרות השימוש, ממש נחמד.). sooo .. הנה ההתקנה אני מסתכל והוא באמת מגניב ...: MSI Gx620-001US אז מה את דעתו של אותו חבר 'ה, את turbo CPU את לחצן overclocks כדי מקום מ 2.6GHz ל 2.83GHz, בהתאם למערכת טמפ קריאות, עם מה יש לי לקרוא. הנה את מכירה אותו דף:Clicky קליק כמו כן, אם אתם יודעים טוב יותר של תוכנית ההתקנה של מחיר, עדיף אחת שאינה נראית כמו דג מצויר של ריסוס כלשהי (aka לא Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| אממ, לערוך הכפתור לא קיים, כי הקישור הראשון צריך להיות: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| אישור אתה lookign על ידי מחשב או מחשב נייד? אם זה מחשב שהוא גם שווה את זה יותר טוב כפי שאתה יכול לבנות את עצמי לזכות בו הרבה ידע נסיון לעשות זאת ולאחר מכן גם חוסכת הרבה כסף כאשר בונים במקום לקנות מוכן שנעשו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קנה כרטיס הווידאו ואת netbook במקום לשלם 900 $ על מנת לשחק במשחקים נמוך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ובכן, אני רוצה יותר netbook אם כי, אני מתכוון של Core 2 Solo אינו מעניין אותי, גם לא עושה חלטורה של זיכרון RAM, אני לא מפחד לקנות משומשים ו linix מאובזר. |
|
| |||
| |||
| Hmmm sonicjet אז מה אתה רוצה חבר שלי? |
|
| |||
| |||
| אממ, ובכן ... אני רוצה מחשב נייד מערכת המסוגלת לפעול במהירות רבה יותר מאשר כל דבר אני צריך לראות, עבור כל יום שימוש, פלוס מסוגל משחקים אם יש צורך בכך, אני חושב שאולי אני צריך למצוא את העסקה מפר הרעיון אבל אני גאה של המשתמש x64 ו-Windows 7, אני חושב שאני הולך לנסות להשתמש ב-Microsoft's EULA הסכם כלפיהם וכן להכחיש את זה, ככה אני יכולה להרחיב את טווח ל 1,100 $ (200 $ IE חזור אלי באמצעות Vista החזר) להשתמש 64bit OS, הנה מפרט אני רוצה: 4gigs של רם 2.4ghz + CPU GPU ברמת של Nvidia 9600m GT או יותר. בערך לקצה-Y אבל לא נראה כמו צעצוע להסתכל (ללא גל-Y גרפיקה כמו ASUS אתר) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() מחשבים נישאים הם חלאות למשחקים, נקודה. אם אתה רציני gamer, קנה את המחשב השולחני. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני Yh השני כי מהירות הקול מחשבים ניידים הם לא בשביל חבר שלי משחקים, הם שולחנות עבודה זול יותר, קל יותר לבנות ו תחסוך לך הרבה כסף. ואתם תקבלו את חוויית בנייה והתקנה של התוכנה מהתחלה. |
|
| |||
| |||
| זה לא רק למטה כדי לעלות, מייצרת פשוט לא שמו העליון של טווח החומרה לתוך המחשבים הניידים, כך שגם עם אינסוף כסף, על שולחן העבודה יהיה משתינים על כל זה, כי אלה מחשבים ניידים שאתה מחפש לא קיים. |