mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Kas Jūsų guys Outlook $ 900 nešiojamas?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 16:29
Naujas Narys

Default Kas Jūsų guys Outlook $ 900 nešiojamas?

Na aš dabar į rinką naujas nešiojamas kompiuteris, kuris pakeis mano senas-Dead HP ir aš į šviesą žaidimų, aš turiu galvoje dabartinę sistemą, aš naudoju yra AMD Athlon 2GHz su 1.5Gb DDR2 RAM, o blogiausiu atveju vaizdo plokštę kada nors: Nvidia 6100, (bet tai jau paskutinis juokiasi: "Windows 7 x64) ir ji tiesiog ne iškirpti jį žaidimo jokiu būdu, (savo raketa greitai ir kasdien naudoti, nors, nekilnojamojo nice.). .. sooo Čia setup Aš ieškau ne ir tai tikrai ... cool: MSI Gx620-001US
Taigi, kas yra jūsų vaikinai nuomonę apie tai, turbo mygtukas overclocks CPU bet nuo 2.6GHz iki 2.83GHz, priklausomai nuo sistemos temperatūros rodmenys, nuo to, ką aš perskaičiau.
Štai pardavimui puslapyje ji:Clicky paspaudimą
Taip pat, jei jus vaikinai žinote geriau sąranka kaina, pageidautina, kad neatrodo kaip purškalas dažytos žuvys some sort (aka Nr Alienware / Qosmio)
Old Birželis 23, 2009, 17:38
Naujas Narys

Hmm, redagavimo mygtuką neegzistuoja, kad pirmoji nuoroda turėtų būti: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old Birželis 24, 2009, 02:10
Donorų grupės

Gerai, jei esate lookign į kurį pc ar nešiojamas? jei pc tai gerai ir verta daugiau, kaip galite statyti savo savarankiškai įgyti žinių ir experiance daryti daug ir tada taip pat sutaupyti daug pinigų statant, o ne pirkti gatavą.
Old Birželis 24, 2009, 13:17
Donorų grupės

Pirkti vaizdo plokštę ir vietoj mokėti 900 $ žaidimų mažai Netbook.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Birželis 24, 2009, 13:39
Naujas Narys

Citata:
Na aš dabar į rinką naujas nešiojamas
VKM ^
Na, aš noriu daugiau nei Netbook nors, aš tai Core 2 Solo domina ne mane, nei nėra RAM koncertą, aš nebijau pirkti naudojamos ir linix įrengti.
Old Birželis 24, 2009, 13:41
Donorų grupės

Hmmm taip sonicjet What do you want my friend?
Old Birželis 24, 2009, 19:26
Naujas Narys

Hmm, gerai ... noriu laptopo sistema, galinti veikti greičiau negu nieko aš mačiau, kasdieniniam naudojimui, taip pat galintis lošimų jei reikia, aš manau, galėjo rasti savo nagrinėti breaker idėja, nors aš didžiuojuosi vartotojas Windows 7 x64 ir manau, kad aš ketinu pabandyti naudoti Microsoft EULA Susitarimas prieš juos ir neigia, kad taip, kaip man gali praplėsti savo asortimentą $ 1,100 (IE $ 200 atgal į mane per Vista grąžinimas) ir naudojant 64 bitų OS, čia yra Specifikacijos Aš noriu:
4gigs RAM
2.4GHz CPU +
GPU ne iš NVIDIA 9600M GT ar geresnio lygio.
Kinda krašto Y atrodo, bet atrodo kaip žaislas (no wave-y grafika kaip Asus eteris)
Old Birželis 25, 2009, 04:31
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Noriu nešiojamas sistema, galinti veikti greičiau negu nieko aš mačiau, kasdieniniam naudojimui, taip pat gali, jei reikia, žaidimo
Citata:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU ne iš NVIDIA 9600M GT ar geresnio lygio.
9600M GT yra sunkiai viršų diapazone. Labai toli nuo jo.

Nešiojamieji kompiuteriai yra šūdas žaidimų laikotarpiu.

Jei esate rimtas žaidėjų, pirkti kompiuterio.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 25, 2009, 04:42
Donorų grupės

YH aš antra, kad Sonic nešiojamieji kompiuteriai yra ne žaidimų mano draugas, stacionarūs yra pigesnis, lengviau kurti ir sutaupysite daug pinigų. Ir gausite statybos ir įrengimo "nuo nulio" programine įranga patirties.
Old Birželis 25, 2009, 06:22
Administrator Grupė

Tai ne tik žemyn kainą, gamina tik nedėkite nuotolio įranga į nešiojamus kompiuterius ir viršuje, kad net su begalybės pinigų, Desktop Piss viso to, nes šie nešiojamieji kompiuteriai ieškote neegzistuoja.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Hello guys i am new šio brunomorin Introduce yourself here 4 19 gruodis 2008 12:34
Hey guys, I need help Porter Off Topic Discussion 2 30 gruodis 2007 14:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.