mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Kāda ir Jūsu puiši Outlook 900 $ Laptop?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 16:29
New Member Group

Default Kāda ir Jūsu puiši Outlook 900 $ Laptop?

Nu es tagad tirgū jaunu klēpjdatoru nomainīt manu veco mirušo HP un es esmu vērā gaismas spēles, es domāju pašreizējo sistēmu, kuru es izmantoju, ir AMD Athlon 2GHz ar 1.5Gb DDR2 RAM un sliktākais video karti jebkad veikti: nVidia 6100, (bet tas ir pēdējais smieties: Windows 7 x64), un tas vienkārši nav samazināt to spēļu jebkādā veidā, (tā raķete ātri, lai ikdienā izmantot gan, reālu nice.). .. sooo Te ir setup es esmu meklē, un tas ir ... cool faktiski ir: MSI Gx620-001US
Tātad, kādi ir jūsu puiši viedokli par to, turbo poga overclocks CPU uz jebkuru no 2.6GHz līdz 2.83GHZ, atkarībā no sistēmas temp rādījumus, kas no tā, ko esmu izlasījis.
Te ir pārdošanas lapu, tā:Clicky klikšķi
Arī tad, ja jūs guys zināt labāk setup par cenu, vēlams tādu, kas neizskatās kā spray krāsotas zivis, kāda veida (pazīstams ne Alienware / Qosmio)
Old Jūnijs 23, 2009, 17:38
New Member Group

Hmm, labot pogas nav, ka pirmā saite ir jābūt: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old Jūnijs 24, 2009, 02:10
Donors Group

ok jūs lookign līdz ar datoru vai klēpjdatoru? ja tas ir pc tas ir labi vērts to vairāk, kā jūs varat veidot to sev iegūt daudz zināšanu un experiance to darīt, un pēc tam arī ietaupīt daudz naudas, kad ēkas nevis pērk gatavi.
Old Jūnijs 24, 2009, 13:17
Donors Group

Pirkt video karti un Netbook vietā, lai maksātu 900 $ spēlēt spēles par zemu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūnijs 24, 2009, 13:39
New Member Group

Quote:
Nu es tagad tirgū jauns klēpjdators
Erm ^
Nu, es gribu vairāk nekā netbook gan, es domāju Core 2 solo neinteresē mani, ne tas kabriolets RAM, es nebaidos nopirkt izmantoti un linix aprīkoti.
Old Jūnijs 24, 2009, 13:41
Donors Group

Hmmm tā sonicjet ko jūs vēlaties mans draugs?
Old Jūnijs 24, 2009, 19:26
New Member Group

hmm, labi ... es gribu portatīvo datoru sistēma, kas spēj darboties ātrāk nekā kaut ko esmu redzējis, kas paredzētas ikdienas lietošanai, kā arī spēj spēļu ja vajadzīgs, es domāju, ka es varētu būt atrodama manā galā breaker ideja, lai gan, es esmu lepns lietotājs Windows 7 x64, un es domāju, ka es dodos mēģināt izmantot Microsoft EULA līgums uz tiem un noliegt to, ka veids, kā es varētu paplašināt manu līdz 1.100 $ (IE 200 $ atpakaļ uz mani caur vista kompensāciju) un lietot 64bit OS, šeit ir specs Es vēlos:
4gigs RAM
2.4GHz + CPU
GPU līmenī nvidia 9600M GT vai labāku.
Kinda mala-y izskatās, bet nemeklē kā rotaļlieta (no wave-y grafika kā Asus ether)
Old Jūnijs 25, 2009, 04:31
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Es gribu portatīvo datoru sistēma, kas spēj darboties ātrāk nekā kaut ko esmu redzējis, kas paredzētas ikdienas lietošanai, kā arī spēj spēļu, ja nepieciešams
Quote:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU līmenī nvidia 9600M GT vai labāku.
9600M GT ir gandrīz top of diapazonā. Ļoti tālu no tā.

Laptops nav crap spēļu periodā.

Ja jūs esat nopietns spēlētājs, pirkt desktop.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 25, 2009, 04:42
Donors Group

YH es otrais, ka Sonic laptops nav spēļu, mans draugs, ka galddators ir lētāks, vieglāk veidot un ietaupīs jums daudz naudas. Un jūs iegūsiet pieredzi celtniecības un instalēt programmatūru no nulles.
Old Jūnijs 25, 2009, 06:22
Administrator Group

Tas nav tikai uz leju, lai izmaksas, ražo vienkārši nav izvirzīti augstākās klases aparatūras vērā klēpjdatorus, lai pat ar bezgalīgu naudu, Desktop mīzt visā to, jo šiem klēpjdatoriem tu meklē nav.
Reply

Register

Bookmarks