rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

What's Your Guys Outlook na 900 $ Laptop?

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 cze 2009, 16:29
Nowe państwa grupy

Default What's Your Guys Outlook na 900 $ Laptop?

Więc ja się na rynku nowego laptopa zastąpić mój stary martwych HP i jestem w świetle gier, mam na myśli obecnego systemu Ja użyciu jest AMD Athlon 2GHz z 1.5Gb DDR2 RAM oraz karta graficzna najgorszy kiedykolwiek zrobiono: NVIDIA 6100, (ale on ma ostatnie śmiać: Windows 7 x64) i to nie tylko cięcie to gier w jakikolwiek sposób, (jego rakiet szybko do codziennego użytku choć realne nice.). .. sooo Oto konfiguracji Jestem patrzy i jest faktycznie ... cool: msi Gx620-001US
So what's your guys opinię go, przycisk turbo overclocks CPU do 2.6GHz z dowolnego miejsca do 2.83GHz, w zależności od systemu temp. odczyty, od tego, co mam czytać.
Oto sprzedaży na stronie to:Clicky kliknięcie
Również, jeśli ludzie wiedzą o lepszej konfiguracji w cenie, najlepiej taki, który nie wygląda jak w sprayu malowane ryby jakiś alias nie Alienware (/) Qosmio
Old 23 cze 2009, 17:38
Nowe państwa grupy

Hmm, edytować przycisk nie istnieje, to pierwsze ogniwo należy: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old 24 czerwca 2009, 02:10
Grupa dawcy

ok jesteś lookign przez PC lub laptopie? jeśli jest to komputer jest dobrze i warto go bardziej jak można budować siebie zdobyć dużo wiedzy i experiance ten sposób, a następnie także oszczędności ALOT pieniędzy przy budowie zamiast kupowania gotowych.
Old 24 czerwca 2009, 13:17
Grupa dawcy

Kup kartę wideo i netbook zamiast płacenia 900 dolarów do gier o niskich.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 24 czerwca 2009, 13:39
Nowe państwa grupy

Cytat:
Więc ja się na rynku nowego laptopa
Erm ^
Cóż, chcę więcej niż netbook jednak mam na myśli podstawową 2 solo nie interesują mnie, nie robi koncert pamięci RAM, nie boję się kupić używane i linix wyposażone.
Old 24 czerwca 2009, 13:41
Grupa dawcy

Hmmm tak sonicjet co chcesz moim przyjacielem?
Old 24 czerwca 2009, 19:26
Nowe państwa grupy

hmm, dobrze ... chcę laptopa system zdolny do jazdy szybciej niż cokolwiek widziałem, do codziennego użytku, oraz zdolne do gier w razie potrzeby, myślę, że mógłby znaleźć moją ofertę breaker choć pomysł, jestem dumny użytkownik Windows 7 x64 i myślę, że będę spróbuj użyć Microsoft umowy EULA do nich i zaprzeczyć, że sposób mogę poszerzyć moje zakres do 1100 dolarów (IE 200 dolarów z powrotem do mnie poprzez Vista refundacji) i używać 64bit OS, zapoznaj się ze specyfikacjami Chcę:
4gigs RAM
+ Procesor 2,4 GHz
GPU na poziomie NVIDIA 9600m GT lub lepsze.
Jakby krawędzi-y, ale nie patrzy się jak zabawka (no wave-y grafiki jak Asus ether)
Old 25 czerwiec 2009, 04:31
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Chcę laptopa system zdolny do jazdy szybciej niż cokolwiek widziałem, do codziennego użytku, oraz zdolne do gier w razie potrzeby
Cytat:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU na poziomie NVIDIA 9600m GT lub lepsze.
A 9600m GT trudno góry zakresu. Bardzo daleko od niego.

Laptopy są beznadziejne gier okres.

Jeśli jesteś poważnym graczem, kupić pulpicie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 czerwiec 2009, 04:42
Grupa dawcy

Yh I second that Sonic laptopy nie są do gier moim przyjacielem, pulpitów są tańsze, łatwiej budować i zaoszczędzić sporo pieniędzy. A otrzymasz doświadczenia budowania i instalacji oprogramowania od zera.
Old 25 czerwiec 2009, 06:22
Administrator Group

To nie tylko do kosztów, nie tylko produkuje umieścić w górnej części zakresu sprzętu do laptopów, więc nawet z nieskończoną pieniądze na pulpicie będzie sikanie całej tych laptopów, ponieważ będziesz szukać nie istnieją.
Reply

Register

Zakładki