![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc ja się na rynku nowego laptopa zastąpić mój stary martwych HP i jestem w świetle gier, mam na myśli obecnego systemu Ja użyciu jest AMD Athlon 2GHz z 1.5Gb DDR2 RAM oraz karta graficzna najgorszy kiedykolwiek zrobiono: NVIDIA 6100, (ale on ma ostatnie śmiać: Windows 7 x64) i to nie tylko cięcie to gier w jakikolwiek sposób, (jego rakiet szybko do codziennego użytku choć realne nice.). .. sooo Oto konfiguracji Jestem patrzy i jest faktycznie ... cool: msi Gx620-001US So what's your guys opinię go, przycisk turbo overclocks CPU do 2.6GHz z dowolnego miejsca do 2.83GHz, w zależności od systemu temp. odczyty, od tego, co mam czytać. Oto sprzedaży na stronie to:Clicky kliknięcie Również, jeśli ludzie wiedzą o lepszej konfiguracji w cenie, najlepiej taki, który nie wygląda jak w sprayu malowane ryby jakiś alias nie Alienware (/) Qosmio |
|
| |||
| |||
| Hmm, edytować przycisk nie istnieje, to pierwsze ogniwo należy: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok jesteś lookign przez PC lub laptopie? jeśli jest to komputer jest dobrze i warto go bardziej jak można budować siebie zdobyć dużo wiedzy i experiance ten sposób, a następnie także oszczędności ALOT pieniędzy przy budowie zamiast kupowania gotowych. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kup kartę wideo i netbook zamiast płacenia 900 dolarów do gier o niskich.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cóż, chcę więcej niż netbook jednak mam na myśli podstawową 2 solo nie interesują mnie, nie robi koncert pamięci RAM, nie boję się kupić używane i linix wyposażone. |
|
| |||
| |||
| Hmmm tak sonicjet co chcesz moim przyjacielem? |
|
| |||
| |||
| hmm, dobrze ... chcę laptopa system zdolny do jazdy szybciej niż cokolwiek widziałem, do codziennego użytku, oraz zdolne do gier w razie potrzeby, myślę, że mógłby znaleźć moją ofertę breaker choć pomysł, jestem dumny użytkownik Windows 7 x64 i myślę, że będę spróbuj użyć Microsoft umowy EULA do nich i zaprzeczyć, że sposób mogę poszerzyć moje zakres do 1100 dolarów (IE 200 dolarów z powrotem do mnie poprzez Vista refundacji) i używać 64bit OS, zapoznaj się ze specyfikacjami Chcę: 4gigs RAM + Procesor 2,4 GHz GPU na poziomie NVIDIA 9600m GT lub lepsze. Jakby krawędzi-y, ale nie patrzy się jak zabawka (no wave-y grafiki jak Asus ether) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() Laptopy są beznadziejne gier okres. Jeśli jesteś poważnym graczem, kupić pulpicie. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yh I second that Sonic laptopy nie są do gier moim przyjacielem, pulpitów są tańsze, łatwiej budować i zaoszczędzić sporo pieniędzy. A otrzymasz doświadczenia budowania i instalacji oprogramowania od zera. |
|
| |||
| |||
| To nie tylko do kosztów, nie tylko produkuje umieścić w górnej części zakresu sprzętu do laptopów, więc nawet z nieskończoną pieniądze na pulpicie będzie sikanie całej tych laptopów, ponieważ będziesz szukać nie istnieją. |
![]() |
|
| Zakładki |