![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine eu sunt acum în piaţă pentru un nou laptop PC pentru a înlocui vechiul meu HP-mort şi eu sunt în funcţie de joc, vreau sa spun ca sistemul actual sunt utilizaţi este un AMD Athlon 2GHz cu 1.5Gb DDR2 RAM, video şi de cea mai proastă carte făcută vreodată: un Nvidia 6100, (dar va avea o ultima râde: Windows 7 x64) şi-a tăiat-o, nu pentru jocuri, în orice mod, (sa rachetă rapidă pentru utilizarea de zi cu zi, deşi reale, de frumos.). .. sooo Aici este setup am uitat la el şi este de fapt ... misto: msi Gx620-001US Deci, ce-ti baieti avizul acestuia, turbo overclocks butonul de procesor pentru a oriunde de la 2.6GHz la 2.83GHz, în funcţie de sistemul de temp lecturi, din ceea ce am citit. Aici este de vânzare pentru aceasta pagina:Clicky-clic De asemenea, dacă voi şti mai bine de un setup de preţ, de preferat una care nu arata ca un spray pictat de un fel de peşte (aka nu Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, edita buton nu există, că ar trebui să fie primul link: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok ai lookign de la un PC sau laptop? în cazul în care acesta este un PC este de bine si merita mai mult ca tine poate construi este de auto-ţi câştiga o mulţime de cunoştinţe şi de a face acest lucru experiance şi apoi de asemenea, salvarea o gramada de bani atunci când cumpără clădirea în loc de a gata făcute. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cumpăr o placă video şi un netbook în loc de a plăti 900 dolari pentru a juca jocuri pe scăzută.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Ei bine, vreau mai mult de un netbook deşi, vreau sa spun un Core 2 solo nu mă interesează, nici nu un harpon de RAM, nu mă tem de a cumpăra şi de utilizat linix echipate. |
|
| |||
| |||
| Hmmm deci sonicjet ce vrei prietenul meu? |
|
| |||
| |||
| Hmm, bine ... vreau un laptop sistem capabil de a rula mai repede decât ceva care l-am văzut, pentru uz zilnic, plus capabil de jocuri, dacă este nevoie, cred că ar fi găsit afacerea mea spărgător de idee, deşi, eu sunt un utilizator de mândru Windows 7 x64 şi cred că voi încerca să folosiţi Microsoft EULA acordul faţă de ei şi de a refuza-o, ca mod în care pot lărgi gama mea de a 1.100 dolari (IE 200 dolari înapoi la mine, prin intermediul vista restituire) şi de a folosi un 64bit OS, aici sunt specificatiile Vreau: 4gigs de RAM 2.4ghz + CPU GPU, la nivelul de un nvidia 9600m GT sau mai bine. Cam marginea-y arată, dar nu uita ca o jucărie (nu val-y grafica ca Asus eter) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() Laptopurile sunt prostii pentru jocuri, perioadă de timp. Dacă sunteţi un gamer serios, cumpara un desktop. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yh Am două Sonic că nu sunt pentru laptop-uri de jocuri, prietenul meu, desktop-uri sunt mai ieftine, mai uşor de a construi şi va salva o gramada de bani. Şi veţi avea experienţa de a construi şi de a instala software-ul de la zero. |
|
| |||
| |||
| Nu este vorba doar de jos pentru a costurilor, produce doar nu pune în partea de sus a gamei de hardware în laptop-uri, astfel încât chiar şi cu infinit de bani, un desktop va pisat peste tot, pentru că aceste laptopuri cauţi nu există. |
![]() |
|
| Marcaje |