![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No ja som teraz na trhu nový prenosný počítač nahradiť môj starý HP-mŕtvy a já jsem na ľahké hranie, myslím že súčasný systém jsem pomocou je AMD Athlon 2GHz s 1.5Gb DDR2 RAM, a to najhoršie video karty niekedy sa: jeden Nvidia 6100, (ale to má posledné smiať: Windows 7 x64) a to prostě není rez je pre hranie hier v žiadnom prípade, (jeho raketa rýchly pre každodenné používanie je ale naozaj dobré.). .. sooo Tu je nastavenie som sa pozrieme na to, a je vlastne v pohode ...: msi Gx620-001US Tak aký je váš názor na ľudí, je turbo tlačidlo overclocks na CPU kdekoľvek od 2.6GHz na 2.83GHz, v závislosti na systéme temp čítaniach, od toho, čo som čítal. Tu je stránka pre predaj je nasledovné:Click-kliknite Aj keď vy viete o lepšie nastavenie za cenu, najlepšie taký, ktorý nebude vyzerať ako sprej maľované ryby nejakú (aka žiadne Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, upraviť tlačidlo neexistuje, že prvý odkaz by mal byť: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| ok ste lookign pomocou PC alebo notebook? ak sa jedná o PC, že je dobre aj za to viac ako môžete stavať to vaše vlastné získať veľa poznatkov a skúsenosti tak a potom aj úspory veľa peňazí, keď stavebné miesto nákupu hotové. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kúpiť grafickú kartu a netbook miesto platenia 900 dolárov na hranie hier na nízkej úrovni.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
No, já chci víc než netbook hoci, myslím core 2 solo nemá záujem ma, ani sa stačí z barana, nejsem báť nakupovať používa a linix vybavený. |
|
| |||
| |||
| Hmmm tak sonicjet čo chceš môj priateľ? |
|
| |||
| |||
| Hmm, no ... chcem prenosný systém schopný beží rýchlejšie než čokoľvek, čo som videl, pre každodenné použitie, plus schopné hranie ak to bude potrebné, myslím, že by som našiel svoje riešenie istič nápad ale já jsem pyšný užívateľ Windows 7 x64 a myslím si, že idem skúsiť použiť Microsoft EULA dohoda voči nim a poprieť to, že spôsob, ako môžem rozšíriť mojej rozsahu $ 1.100 ($ 200 IE späť ku mne cez priehľad náhrady) a použitie 64bit OS, tu sú špecifikácie Chcem: 4gigs RAM 2.4GHz + CPU GPU na úrovni z nvidia 9600 GT alebo lepšia. Trochu okraj-y vyzerá, ale nehľadáme ako hračka (bez vlny-y, ako je grafika Asus éter) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
![]() Notebooky sú kecy na hry, obdobie. Ak máte vážny hráč, kúpiť ploche. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| YH I druhej Sonic, že notebooky nie sú na hranie môj priateľ, desktopov sú lacnejšie, jednoduchšie na výstavbu a ušetríte veľa peňazí. A budete mať skúsenosti z budovania a inštalovať softvér od nuly. |
|
| |||
| |||
| Nie je to len na cenu, ktorá vyrába práve Nevkladajte horného radu hardware do notebookov, tak aj pri nekonečnej peniaze, stolný bude chcanky všade, pretože tieto notebooky budete hľadať neexistujú. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ahoj kluci jsem na tento nový | brunomorin | Predstavte Yourself Tu | 4 | 19. december 2008 12:34 |
| Čau kluci, potřebuju pomoct | porter | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 30. decembra 2007 14:53 |
| Thread Tools | |
| |