мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Ухат'с ыоур Момци Оутлоок на $ 900 Лаптоп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 16:29
Нови члан групе

Default Ухат'с ыоур Момци Оутлоок на $ 900 Лаптоп?

Па ја сам сада на тржишту за нови лаптоп ПЦ заменити свој стари ХП-мртав, а ја сам у светлу гаминг, мислим тренутни систем сам помоћу је АМД Атхлон 2ГХз са 1.5Гб ДДР2 РАМ-а, а најгоре видео картице икад направљена: Ан НВИДИА 6100, (али то ипак има посљедњи смијати: Уиндоус 7 кс64) и то не само смањити за играње на било који начин (његов ракетни брз за коришћење дана у дан ипак, реал нице.). .. сооо Ево сетуп ја гледам ... и то је заправо цоол: МСИ Гкс620-001УС
Зато што је ваше мишљење момци њој, турбо тастер оверцлоцкс ЦПУ од 2.6ГХз се нигде на 2.83ГХз, зависно о систему темп читања, од оног, што сам прочитао.
Ово је страница за продају то:Цлицкы клику
Исто тако, ако ви знате неке боље сетуп за цену, по могућности она која не изгледа као спреј сликана рибе некакву (ака ни Алиенуаре / Космио)
Old 23. јуни 2009, 17:38
Нови члан групе

Хмм, уреди дугме не постоји, да је први линк треба бити: хттп://ууу.мсимобиле.цом/левел3_прод...пкс?цид=6&ид=67
Old 24. јуни 2009, 02:10
Донаторска Група

ок си лоокигн да је ПЦ или лаптоп? ако је то пц и то је добро исплати више као га можете изградити ваш добитак селф пуно знања и искуство тај начин, а затим и штеди пуно новаца када зграда уместо куповина конфекцијски.
Old 24. јуни 2009, 13:17
Донаторска Група

Продаја видео картицу и нетбоок уместо плаћати 900 $ за играње игара на ниском нивоу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 24. јуни 2009, 13:39
Нови члан групе

Куоте:
Па ја сам сада на тржишту за нови лаптоп
ЕРМ ^
Па, ја желим више него нетбоок ипак, мислим основни 2 соло не интерес мене, нити један не харпун РАМ-а, нисам бојао се купити и користи линикс опремљен.
Old 24. јуни 2009, 13:41
Донаторска Група

Хммм па соницјет што желиш мој пријатељ?
Old 24. јуни 2009, 19:26
Нови члан групе

хмм, добро ... Желим лаптоп систем способан за трчање брже него што сам видео, за свакодневну употребу, плус способно гаминг ако је потребно, што сам могао наћи мој посао искључивач идеја ипак, ја сам поносни корисник 7 уиндоус кс64 и мислим да ћу покушати да користе Мицрософт ЕУЛА уговор према њима и порицати га, на тај начин могу проширити мој распон до $ 1100 ($ 200 ТЈ врати ми видик преко поврата) и коришћење 64бит ОС, овде су наочаре желим да:
4гигс РАМ-а
ЦПУ 2.4гхз +
ГПУ на нивоу од НВИДИА 9600м ГТ или боља.
Кинд-ы ивици изгледа, али не гледа као играчка (без талас-ы графике попут Асус етер)
Old 25. јуни 2009, 04:31
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Соницјет View Post
Желим лаптоп систем способан за трчање брже него што сам видео, за свакодневну употребу, плус способно гаминг ако је потребно
Куоте:
Оригиналлы Постед бы Соницјет View Post

ГПУ на нивоу од НВИДИА 9600м ГТ или боља.
А 9600м ГТ једва врху опсега. Врло далеко од тога.

Преносна рачунара су срање за игре, период.

Ако сте озбиљан играч, купити радну површину.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 25. јуни 2009, 04:42
Донаторска Група

И други Ых Сониц лаптоп који нема за гаминг мој пријатељ, рачунара су јефтинија, лакше ће се изградити и уштеди много новца. Тако ћете добити искуство изградњу и инсталирање софтвера од нуле.
Old 25. јуни 2009, 06:22
Администратор Гроуп

То је не само доле на костим, произвођачи једноставно не ставите на врх распон хардверских у лаптоп, па чак и са бесконачним новац, рачунар ће писати свуда јер ти лаптоп тражите не постоје.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц