![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па ја сам сада на тржишту за нови лаптоп ПЦ заменити свој стари ХП-мртав, а ја сам у светлу гаминг, мислим тренутни систем сам помоћу је АМД Атхлон 2ГХз са 1.5Гб ДДР2 РАМ-а, а најгоре видео картице икад направљена: Ан НВИДИА 6100, (али то ипак има посљедњи смијати: Уиндоус 7 кс64) и то не само смањити за играње на било који начин (његов ракетни брз за коришћење дана у дан ипак, реал нице.). .. сооо Ево сетуп ја гледам ... и то је заправо цоол: МСИ Гкс620-001УС Зато што је ваше мишљење момци њој, турбо тастер оверцлоцкс ЦПУ од 2.6ГХз се нигде на 2.83ГХз, зависно о систему темп читања, од оног, што сам прочитао. Ово је страница за продају то:Цлицкы клику Исто тако, ако ви знате неке боље сетуп за цену, по могућности она која не изгледа као спреј сликана рибе некакву (ака ни Алиенуаре / Космио) |
|
| |||
| |||
| Хмм, уреди дугме не постоји, да је први линк треба бити: хттп://ууу.мсимобиле.цом/левел3_прод...пкс?цид=6&ид=67 |
|
| |||
| |||
| ок си лоокигн да је ПЦ или лаптоп? ако је то пц и то је добро исплати више као га можете изградити ваш добитак селф пуно знања и искуство тај начин, а затим и штеди пуно новаца када зграда уместо куповина конфекцијски. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Продаја видео картицу и нетбоок уместо плаћати 900 $ за играње игара на ниском нивоу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Па, ја желим више него нетбоок ипак, мислим основни 2 соло не интерес мене, нити један не харпун РАМ-а, нисам бојао се купити и користи линикс опремљен. |
|
| |||
| |||
| Хммм па соницјет што желиш мој пријатељ? |
|
| |||
| |||
| хмм, добро ... Желим лаптоп систем способан за трчање брже него што сам видео, за свакодневну употребу, плус способно гаминг ако је потребно, што сам могао наћи мој посао искључивач идеја ипак, ја сам поносни корисник 7 уиндоус кс64 и мислим да ћу покушати да користе Мицрософт ЕУЛА уговор према њима и порицати га, на тај начин могу проширити мој распон до $ 1100 ($ 200 ТЈ врати ми видик преко поврата) и коришћење 64бит ОС, овде су наочаре желим да: 4гигс РАМ-а ЦПУ 2.4гхз + ГПУ на нивоу од НВИДИА 9600м ГТ или боља. Кинд-ы ивици изгледа, али не гледа као играчка (без талас-ы графике попут Асус етер) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() Преносна рачунара су срање за игре, период. Ако сте озбиљан играч, купити радну површину. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| И други Ых Сониц лаптоп који нема за гаминг мој пријатељ, рачунара су јефтинија, лакше ће се изградити и уштеди много новца. Тако ћете добити искуство изградњу и инсталирање софтвера од нуле. |
|
| |||
| |||
| То је не само доле на костим, произвођачи једноставно не ставите на врх распон хардверских у лаптоп, па чак и са бесконачним новац, рачунар ће писати свуда јер ти лаптоп тражите не постоје. |