az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Ne Çocuklar Outlook bir 900 $ Laptop var?

Reply

Konu Araçları
Old 23 Haziran 2009, 16:29
Yeni Üye Grubu

Default Ne Çocuklar Outlook bir 900 $ Laptop var?

Peki şu anda piyasada yeni bir dizüstü bilgisayar için eski ölü HP değiştirmek için ve ben hafif oyun haline pm, ben kullanıyorum mevcut sistem demek bir AMD Athlon 2GHz 1.5Gb DDR2 RAM ve en kötü ekran kartı olduğunu Hiç yapılan bir Nvidia 6100, (ancak son gülmek var: Windows 7 x64) ve sadece herhangi bir şekilde oyun için, (günden güne hızlı ve roket kullanımı, ancak bu kesim yoktur güzel gerçek.). .. sooo Burada bakmak ve bu kurulum olduğunu ... gerçekten harika: MSI Gx620-001US
Peki bu sizin çocuklar görüş's, the Turbo tuşuna 2.6GHz yere 2.83GHz için, sistem ısı kaynaklar üzerinde ne okudum gelen bağlı kimden CPU overclocks.
İşte bunun için satış sayfası:Clicky tıklayın
Ayrıca, siz fiyat için iyi kurulumu, tercihen bir sprey gibi görünmüyor bazı tür balık (aka boyalı biliyorum hiçbir Alienware / Qosmio)
Old 23 Haziran 2009, 17:38
Yeni Üye Grubu

Hmm, yoksa, ilk bağlantı olmalıdır düğmesini: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old 24 Haziran 2009, 02:10
Bağış Grubu

tamam size göre lookign bir PC veya dizüstü bilgisayar? Eğer siz kendinizi kazanmak ve sonra da yerine yapı hazır yapılmış satın ÇOK para tasarrufu bilgi ve experiance Bunu yaparken bir sürü yapımı bir adet iyi iyi değeri daha fazla olmasıdır.
Old 24 Haziran 2009, 13:17
Bağış Grubu

Ekran kartı ve yerine düşük oyun oynamak için 900 $ ödeyerek bir netbook satın alın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 24 Haziran 2009, 13:39
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Peki şu anda piyasada yeni bir dizüstü bilgisayar için pm
Hımm ^
Ben de bir netbook daha istiyorum, bir çekirdek 2 yalnız, ne koç bir iş yapar bana ilgi anlamına gelir, ben kullanılan ve satın almak için korkuyor değilim equiped linix.
Old 24 Haziran 2009, 13:41
Bağış Grubu

Hmmm ne Arkadaşım mı sonicjet?
Old 24 Haziran 2009, 19:26
Yeni Üye Grubu

Hmm, tamam ... Ben bir dizüstü sistem daha hızlı gerekirse ben gördüm şey, günlük kullanım için daha artı oyun yeteneğine, ben de benim başa kesici fikir bulduğunuzda düşünüyoruz çalışan yetenekli, bir gurur kullanıcı am istiyorum Windows 7 x64 ve ben onları doğru Microsoft'un EULA'yı anlaşma kullanmak denemek ve inkar gidiyorum düşünüyorum, ben 1100 $ (IE 200 $ geri bana uzak manzara iadesi yoluyla benim aralığı genişletecek şekilde) ve 64bit işletim sistemi kullanıyorsanız, burada özellikleri vardır Ben istiyorum:
RAM 4gigs
2.4GHz + CPU
GPU bir NVIDIA 9600m GT veya daha iyi bir seviyede.
Kinda kenar-y görünüyor, fakat bir oyuncak gibi değil (no wave Asus eter gibi y grafik)
Old 25 Haziran 2009, 04:31
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Sonicjet View Post
Ben bir şey gördüm, günlük kullanım için daha artı oyun yeteneğine gerekirse bir dizüstü sistem daha hızlı çalışan yetenekli istiyorum
Alıntı:
Originally Posted by Sonicjet View Post

GPU bir NVIDIA 9600m GT veya daha iyi bir seviyede.
Bir 9600m GT zor aralığının üst olduğunu. Çok uzak.

Dizüstü bilgisayar oyunları, dönem için kitap bulunmaktadır.

Eğer ciddi bir oyun oynuyor, bir masaüstü almak demektir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 Haziran 2009, 04:42
Bağış Grubu

YH Ben Sonic dizüstü bilgisayarlar bir oyun arkadaşım için, masaüstü, inşa etmek daha kolay ucuz ve ikinci para bir çok kaydeder. Ve bina ve sıfırdan yazılım yüklemeden bir deneyim olacaktır.
Old 25 Haziran 2009, 06:22
Yönetici Grubu

It's değil sadece maliyet için, sadece dizüstü bilgisayarlar içine dizi donanım üst koymayın, bu yüzden bile sonsuz parayla, masaüstü bitti tüm işemek olacak üretmektedir çünkü yoksa aramak bu dizüstü bilgisayarlar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından