![]() |
|
| |||
| |||
| Peki şu anda piyasada yeni bir dizüstü bilgisayar için eski ölü HP değiştirmek için ve ben hafif oyun haline pm, ben kullanıyorum mevcut sistem demek bir AMD Athlon 2GHz 1.5Gb DDR2 RAM ve en kötü ekran kartı olduğunu Hiç yapılan bir Nvidia 6100, (ancak son gülmek var: Windows 7 x64) ve sadece herhangi bir şekilde oyun için, (günden güne hızlı ve roket kullanımı, ancak bu kesim yoktur güzel gerçek.). .. sooo Burada bakmak ve bu kurulum olduğunu ... gerçekten harika: MSI Gx620-001US Peki bu sizin çocuklar görüş's, the Turbo tuşuna 2.6GHz yere 2.83GHz için, sistem ısı kaynaklar üzerinde ne okudum gelen bağlı kimden CPU overclocks. İşte bunun için satış sayfası:Clicky tıklayın Ayrıca, siz fiyat için iyi kurulumu, tercihen bir sprey gibi görünmüyor bazı tür balık (aka boyalı biliyorum hiçbir Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Hmm, yoksa, ilk bağlantı olmalıdır düğmesini: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| tamam size göre lookign bir PC veya dizüstü bilgisayar? Eğer siz kendinizi kazanmak ve sonra da yerine yapı hazır yapılmış satın ÇOK para tasarrufu bilgi ve experiance Bunu yaparken bir sürü yapımı bir adet iyi iyi değeri daha fazla olmasıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ekran kartı ve yerine düşük oyun oynamak için 900 $ ödeyerek bir netbook satın alın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben de bir netbook daha istiyorum, bir çekirdek 2 yalnız, ne koç bir iş yapar bana ilgi anlamına gelir, ben kullanılan ve satın almak için korkuyor değilim equiped linix. |
|
| |||
| |||
| Hmmm ne Arkadaşım mı sonicjet? |
|
| |||
| |||
| Hmm, tamam ... Ben bir dizüstü sistem daha hızlı gerekirse ben gördüm şey, günlük kullanım için daha artı oyun yeteneğine, ben de benim başa kesici fikir bulduğunuzda düşünüyoruz çalışan yetenekli, bir gurur kullanıcı am istiyorum Windows 7 x64 ve ben onları doğru Microsoft'un EULA'yı anlaşma kullanmak denemek ve inkar gidiyorum düşünüyorum, ben 1100 $ (IE 200 $ geri bana uzak manzara iadesi yoluyla benim aralığı genişletecek şekilde) ve 64bit işletim sistemi kullanıyorsanız, burada özellikleri vardır Ben istiyorum: RAM 4gigs 2.4GHz + CPU GPU bir NVIDIA 9600m GT veya daha iyi bir seviyede. Kinda kenar-y görünüyor, fakat bir oyuncak gibi değil (no wave Asus eter gibi y grafik) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() Dizüstü bilgisayar oyunları, dönem için kitap bulunmaktadır. Eğer ciddi bir oyun oynuyor, bir masaüstü almak demektir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| YH Ben Sonic dizüstü bilgisayarlar bir oyun arkadaşım için, masaüstü, inşa etmek daha kolay ucuz ve ikinci para bir çok kaydeder. Ve bina ve sıfırdan yazılım yüklemeden bir deneyim olacaktır. |
|
| |||
| |||
| It's değil sadece maliyet için, sadece dizüstü bilgisayarlar içine dizi donanım üst koymayın, bu yüzden bile sonsuz parayla, masaüstü bitti tüm işemek olacak üretmektedir çünkü yoksa aramak bu dizüstü bilgisayarlar. |