менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

What's Your Хлопці Outlook на $ 900 ноутбук?

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 16:29
Нові члени групи

Default What's Your Хлопці Outlook на $ 900 ноутбук?

Ну я зараз на ринку нових ПК ноутбук для заміни мого старого мертвого HP і я в світ ігор, я маю на увазі нинішню систему я використовую це AMD Athlon 2GHz з 1,5 Гбіт DDR2 RAM, і гірші відеокарти все зробив: NVIDIA 6100, (але в нього є сміється останнім: Windows 7 x64), і він просто не ріжуть його для ігор у будь-якому вигляді, (його ракета швидко для повсякденного використання, хоча реально приємно.). .. СТОВ Ось установки Я дивлюся на це і ... Cool Актуально: MSI GX620-001RU
Так що ваші хлопці думку про нього, кнопка Turbo розганяється процесор скрізь від 2.83GHz до 2,6 ГГц, в залежності від темпу читання системі, від того, що я читав.
Тут продажу сторінка Для цього:Clicky кнопкою
Також, якщо ви, хлопці, знаю кращого установка за ціною, бажано той, який не схожий пофарбованого розпиленням риба якась (АКА НЕ Alienware / Qosmio)
Old 23 червня 2009, 17:38
Нові члени групи

Хм, змінити кнопки не існує, що перша ланка повинно бути: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67
Old 24 червня 2009, 02:10
Донор групи

OK ви lookign шлях до ПК або ноутбука? якщо це комп'ютер добре добре коштує більше, як ви можете будувати ваші самоврядування отримати багато знань і Experiance це робити, і потім також заощаджувати великі гроші при будівництві замість покупки готового.
Old 24 червня 2009, 13:17
Донор групи

Купити відеокарту і Netbook замість того, щоб платити $ 900, щоб грати в ігри на низькому рівні.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 24 червня 2009, 13:39
Нові члени групи

Цитата:
Ну я зараз на ринку нового ноутбука
Ерм ^
Ну, я хочу більше, ніж Netbook хоча, я маю на увазі Core 2 Solo, мене не цікавить, не робить гігабайт оперативної пам'яті, я не боюся купити уживані і Linix обладнаний.
Old 24 червня 2009, 13:41
Донор групи

Хммм таким sonicjet Що ви хочете мого друга?
Old 24 червня 2009, 19:26
Нові члени групи

Гм, ну ... я хочу ноутбук система здатні працювати швидше, ніж все, що я бачив, для повсякденного використання, а також здатна ігор у разі потреби, я думаю, я міг би знайти моя справа вимикача ідею, хоча, я гордий користувач Windows 7 x64 і я думаю, я постараюся використовувати угоду EULA Microsoft по відношенню до них, і заперечувати це, таким чином я можу розширити мої діапазоні до $ 1100 (тобто $ 200 спиною до мене через перспектива повернення) і використовувати 64bit OS, тут специфікації Я хочу:
4gigs ОЗУ
2.4GHz + CPU
GPU на рівні NVIDIA 9600M GT або краще.
Kinda краю у виглядає, але не дивлячись, як іграшка (NO Wave-у, як графічні ефір Asus)
Old 25 червня 2009, 04:31
Адміністратор групи

Цитата:
Спочатку Написав Sonicjet View Post
Я хочу ноутбук система здатні працювати швидше, ніж все, що я бачив, для повсякденного використання, а також здатна в разі потреби ігор
Цитата:
Спочатку Написав Sonicjet View Post

GPU на рівні NVIDIA 9600M GT або краще.
9600M GT навряд чи верхній частині діапазону. Дуже далеко від нього.

Лептопи лайна для ігор, і крапка.

Якщо Ви є серйозним гравцем, купити стіл.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 25 червня 2009, 04:42
Донор групи

Yh друга, що я Sonic ноутбуки не для ігор мій друг, Настільні комп'ютери є дешевшими, простіше будувати і заощадить вам багато грошей. І ви отримаєте досвід зі створення та встановлення програмного забезпечення з нуля.
Old 25 червня 2009, 06:22
Адміністратор групи

Мова йде не тільки вниз, щоб витрати, робить просто не поклали у верхній частині спектру апаратного в ноутбуках, та ще й з нескінченних грошей, настільний буде мочитися під всім, тому що ці ноутбуки ви шукаєте не існує.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Привіт хлопці я новачок в цьому brunomorin Тут Introduce Yourself 4 19 грудня 2008 12:34
Хлопці, мені потрібна допомога Портер Off Topic Discussion 2 30 грудня 2007 14:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.