![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну я зараз на ринку нових ПК ноутбук для заміни мого старого мертвого HP і я в світ ігор, я маю на увазі нинішню систему я використовую це AMD Athlon 2GHz з 1,5 Гбіт DDR2 RAM, і гірші відеокарти все зробив: NVIDIA 6100, (але в нього є сміється останнім: Windows 7 x64), і він просто не ріжуть його для ігор у будь-якому вигляді, (його ракета швидко для повсякденного використання, хоча реально приємно.). .. СТОВ Ось установки Я дивлюся на це і ... Cool Актуально: MSI GX620-001RU Так що ваші хлопці думку про нього, кнопка Turbo розганяється процесор скрізь від 2.83GHz до 2,6 ГГц, в залежності від темпу читання системі, від того, що я читав. Тут продажу сторінка Для цього:Clicky кнопкою Також, якщо ви, хлопці, знаю кращого установка за ціною, бажано той, який не схожий пофарбованого розпиленням риба якась (АКА НЕ Alienware / Qosmio) |
|
| |||
| |||
| Хм, змінити кнопки не існує, що перша ланка повинно бути: http://www.msimobile.com/level3_prod...px?cid=6&id=67 |
|
| |||
| |||
| OK ви lookign шлях до ПК або ноутбука? якщо це комп'ютер добре добре коштує більше, як ви можете будувати ваші самоврядування отримати багато знань і Experiance це робити, і потім також заощаджувати великі гроші при будівництві замість покупки готового. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купити відеокарту і Netbook замість того, щоб платити $ 900, щоб грати в ігри на низькому рівні.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ну, я хочу більше, ніж Netbook хоча, я маю на увазі Core 2 Solo, мене не цікавить, не робить гігабайт оперативної пам'яті, я не боюся купити уживані і Linix обладнаний. |
|
| |||
| |||
| Хммм таким sonicjet Що ви хочете мого друга? |
|
| |||
| |||
| Гм, ну ... я хочу ноутбук система здатні працювати швидше, ніж все, що я бачив, для повсякденного використання, а також здатна ігор у разі потреби, я думаю, я міг би знайти моя справа вимикача ідею, хоча, я гордий користувач Windows 7 x64 і я думаю, я постараюся використовувати угоду EULA Microsoft по відношенню до них, і заперечувати це, таким чином я можу розширити мої діапазоні до $ 1100 (тобто $ 200 спиною до мене через перспектива повернення) і використовувати 64bit OS, тут специфікації Я хочу: 4gigs ОЗУ 2.4GHz + CPU GPU на рівні NVIDIA 9600M GT або краще. Kinda краю у виглядає, але не дивлячись, як іграшка (NO Wave-у, як графічні ефір Asus) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() Лептопи лайна для ігор, і крапка. Якщо Ви є серйозним гравцем, купити стіл. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Yh друга, що я Sonic ноутбуки не для ігор мій друг, Настільні комп'ютери є дешевшими, простіше будувати і заощадить вам багато грошей. І ви отримаєте досвід зі створення та встановлення програмного забезпечення з нуля. |
|
| |||
| |||
| Мова йде не тільки вниз, щоб витрати, робить просто не поклали у верхній частині спектру апаратного в ноутбуках, та ще й з нескінченних грошей, настільний буде мочитися під всім, тому що ці ноутбуки ви шукаєте не існує. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Привіт хлопці я новачок в цьому | brunomorin | Тут Introduce Yourself | 4 | 19 грудня 2008 12:34 |
| Хлопці, мені потрібна допомога | Портер | Off Topic Discussion | 2 | 30 грудня 2007 14:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |