mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Bezvadu ierīces lietošanu ar power point - Padomi iekārtas

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 29, 2009, 19:19
Loceklis

Default Bezvadu ierīces lietošanu ar power point - Padomi iekārtas

Es nepieciešamība bezvadu ierīces lietošanu ar manu power point. Es esmu redzējis, ka ir arī lāzera pievienots. Citas iezīmes man ir pievērsiet uzmanību? Visi ieteikumi?
Old Februāris 14, 2009, 15:07
Loceklis

Default Bezvadu ierīces lietošanu ar power point - Padomi iekārtas

Es ieteiktu DELL Axim x30 PDA .. Jūs varat purchae vienu no ebay .. liels pārdevējs .. liels preci!!

urravas
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
PC Ja es domāju, ka tā barošanas avots, bet man ir nepieciešams padoms ... Jakey5565 General Hardware Čats 3 31 augusts 2008 01:11
Wireless Access point! chrismorris730 Networking, Modemi & VoIP 3 12 februāris 2008 10:30
Savieno vadu modemu bezvadu acces point / modem? Help, lūdzu DKOli Networking, Modemi & VoIP 1 26 decembris 2007 08:51
Wireless Access Point embassy0808 Networking, Modemi & VoIP 2 15 maijs 2007 06:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.